Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 155 ja 144 hingeelu.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes 155 ja 144 hingeelu.

Tere! Juba pikkemat aega plaanis teha tuppa vähe korralikumad kõlarid. Mõttese jäi siis Audes 155 või 145 kopeerimine. Kuid võimalikud on ka muud variandid.

1) Elemendid
    Mis elemendid on kasutusel ja on neid ka Jõhvi poest saada?
    Eeldan, et kõrgeteks mõlemal 15T25 ja madalateks vastavalt 75W104 või 75W87.
    Sobivaid kesksagedusi kodulehel ei näinud.
    Kui saaks teada täpselt elemendid, siis saaks uurida palju nad Jõhvis maksavad.

2) Filtrid
    Andmed või valmistoote saadavus?

3) Kastide joonised.
    Kas andmeid on saadaval?
    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Vs: Audes 155 ja 144 hingeelu.

Viimati nägin neid Jõhvi poes küll.Umbes kuu aega tagasi,kuid pole enam kindel,kas neid seal enam on.Isend oli 75W104.

Comment

Igaks juhuks küsin üle - ega Jõhvi poes kärgmembraaniga wooferit äkki müüdud?
      Enda 064-del on üks woofer läbi, ei tahaks kahte pappkoonust osta, kallid...
      Allkiri.

Comment

064 tarvitab ju 10" valjuhääldit - toodetuna sellist seerias kärgmembraaniga ei ole olemas (Audesel). 8" valjuhääldi saab ju panna vaherõnga abil 10" avasse kuid see pole eriti esteetiline väljanägemiselt. Kärje hind on suhteliselt kõrgem kui sama korviga koonusel, niisiis kokkuhoidu ei tule.

10" kärge teevad Piiteris venelased, nad toodavad kõlarit milles on 2x10" kärgmembraanid - samasugusest kärglehest millest Audeski tegi omi.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Sel juhul ei oska öelda mudelinumbrit, Fakt on see, et oleks vaja ühte Audese 8'' kärge. Tallinnas ei ole neid enam kahjuks kusagil müügil näinud, Äkki on veel saada Jõhvi poes...?
          Allkiri.

Comment

155-l on kesksageduseks Peerless M13NH-04. Kõrge ja madal on jah, Audese enda oma. Nende täpseid tüüpe ei mäleta, pole passi hetkel käepärast. Aga filtrit võid ju proovida Audeselt küsida, koos valjukatega

Comment

Suur tänu! Sellega on üks küsimus lahendatud. Järgi on jäänud veel 2 - fitrid ja kastid.

Comment

Vaatasin järele, et kasutatavaks kõrgeks on 14T25-8 ja madalaks 75W104-4. Esimest ei näi küll Audese kodulehel olevat, aga küsida neilt ikka tasub, kui tehasest üritad osta. Samas Noortehniku tootevalikus näivad mõlemad olemas olevat.

Comment

Jõhvis 8` kärge praegu ei ole.Mulle öeldi,et uus kaup saabub neil alles umbes kuu aja pärast,kuid isiklikult on seal poes ka mingisugused müüad,kes ei tea ka midagi,mida nad omal suust välja ajavad.Tahtsin sealt minna 100W106-t ostma.Üks päev oli,teine päev läinud.Müüa vastas,et neil saabub uus kaup 3 päeva pärast,läks aga hoopis 2 nädalat.Mul polnud õnneks erilist hullu midagi,sest Jaama tn asub Kivi tänava lähedal,kus mul asub korter ja jalavaev väga väike.

Comment

Ei tea, kas tarneaegu mõjutab tehases hiljuti toimunud põlemine?
                    Igatahes proovin neile õhtul meilida kasti jooniste ja filtrite kohta. Erilist lootust küll ei ole, kuid ehk siiski.

Ehk on 15T25 lihtsalt mingi täiustatud variant? Küsin ka seda neilt.

Comment

Huvitav, pole nagu märganud et oleks olnud tootmises 14T25 tüüpi kõrgsagedust, vaid algne 10T20 ja selle kõrvalt veidi hiljem 15T25. Kui Audes sulle Daddario vastab midagi selle 14T25 kohta siis ole hea pane siia ka üles.
                      Konfutsius

Comment

Audesest ei vastatud midagi. Ega ma lootnudki.

Comment

Esmalt postitatud Daddario poolt
                          Audesest ei vastatud midagi. Ega ma lootnudki.
                          Sa sisuliselt mailid tehasesse, et ma valmis kõlareid nagunii ostma ei hakka, mul on vaja ainult elemente ja ma kloonin ise teie poolt välja töötatud 145 või 155 kõlari – nii tuleb mulle odavam... Teie aga saatke nüüd mulle nüüd kastide joonised, filtri skeemid ja kõik muu mis mul vaja läheks....
                          Ja siis teatad – ähh nad isegi ei suvatsenud MULLE vastata ... üllatus-üllatus huvitav küll miks!!!
                          aga ole hea, katsu nüüd seda sama olukorda vaadata ka tehase vaatenurgast, või kasvõi selle inimese mätta otsast kes nende kõlarite väljaarendamiseks ja kõlama saamiseks kuude kaupa tööd on teinud.

Comment

Ma oma mätta otsast mõtlen et miks üldse kloonida? Kui nagunii isetegemiseks läheb siis ikka midagi omamoodi teeks...vaid minu arvamus.
                            Konfutsius

Comment

Scanspeak: Elemendi kohta vastamine poleks neil vast tükki küljest ära võtt. Filtrite kohta juba oleks täiesti arusaadav, kui nad vastaksid, et kahjuks ei kuulu need andmed avalikustamisele jne, jne.
                              Ja siis teatad – ähh nad isegi ei suvatsenud MULLE vastata ... üllatus-üllatus huvitav küll miks!!!
                              Kas ma olen ennast siin nii väljendanud?
                              Postitus, et nad ei vastanud oli pigem suunatud OSX palve poole, et juhul kui nad vastavad elemendi kohta, et ma ka siia selle üles paneksin.

Paljudel teistel firmadel pole vastamine üle jõu olnud. Näiteks Rocktroni saadetud emailile vastati järgmine päev koos skeemiga.

Comment

Working...
                              X