Teade

Collapse
No announcement yet.

Abi taastamisega.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Abi taastamisega.

olen uus kasutaja ja paluks abi kahe raadiotehnika s90 taastamisega.
    Plaan oleks riide või mingi materjaliga kastid üle teha.
    Ootan teie abi

Vs: Abi taastamisega.

Ainult kasti taastamisega tegu?
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

jah, elemendid on minuarust tips-tops korras.

Comment

Kui kastil nupukesi, filtrit, inverterit vms asja vaja siis võin sulle ärida neid jupikesi nuppe jne.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

nupud on küljes, tahaks lihtsalt viisakamat välimust.

Comment

Viisakama välimusega asi piirdubki,sest viisakat heli ei tule sealt ammuilmaski.Egas seal välimuse muutmisel midagi keerulist polegi,teed oma maitse järgi.Kui tahad riiet,siis noores tehnikus on see täiesti olemas.

Comment

Kui odavamalt vaja teha siis otsi ELFA poe lehelt mõni riie vms. Noortehnik paneb hinda juurde aga odava asja puhul pole erilist vahet.
              Estonian SPL & Sound
              @gargru

Comment

nuh endale ka see mõte et natuke "tuunid", aga ma ei hakka midagi suurt tegema vaid mõtleisn kõlaritele ette panna riidega kõlari katted. asi ise enesest lihtne, aga siit küimus kus müüakse seda aukustilist riiet?
                noortehnikus on küll, aga natuke kirves selle kangatüki kohta, et äki müüakse kuskil veel või keegi teab äki mis on selle riide nimi(polüester või midagi sellits....)?
                Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

akustiline riie on kirves jep. siin tartus on selline pood nagu abakhan, seal müüakse dressiriide vms nimetuse all kah vägahästi sobivat asja. Uuendasin siin hiljuti oma 10mac kõlarite välimust.

Eelarvest rääkides sain 10 krooni eest riiet niipalju et saaksin veel kahele kõlarile uue riide peale panna sellest mis ülejäi. Värvivalikus on mõistagi ka teisi värve peale punase.

Comment

see on see kaltuspood mis on riiamäel(rüütli tänaval ka) . eks ma lähen järgmine nädal siis Tartu tripile ja külastan ka seda poodi .
                    kas neid tüübleid, mis kõlari katte ja kasti vahele käivad müüakse kuskil poolmuidu ka we? noortehnikus on 7eeq selline plastiku junn.

Comment

"kuskil poolmuidu ka we? "

Eelmisel sajandil olin sunnitud tellima saksamaalt neid junna ja hind tuli ca 50.- ehk siis 200.- kõlari kohta... ma ütleks et 7 .- ju jummalamuidu hind...
                      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                      Konfutsius

Comment

kui saad midagi odavalt siis tahaks ikka veel odavamalt
                        Aga kuidas oleks magnetitega? kuna ma vaatasin et kõlaril on üleval see metall plaat ja ma ei taha sinna auke puurida. alla paneks sel juhul tüüblid.

Comment

Aga süvista alla ka magnetid. Nii on olnud ka seeriakõlaritel.Ainult et midagi pane vahele et metallid otse ei puutuks kokku, vastik klõps käib kui ette panna ja tarbetult raske on eemaldada kui tahtmine tuleb.
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

magnetid paneksin katte karkassi sisse auku liimiga. teisele poole peab jah mingi kummi peale liimima siis. magnetiteks läheksid midagi sellist nagu on kõvaketastes ainult ümmargused ja natuke paksemad. need väga kõvad magnetid et peaksid selletööga hakkama saama edukalt .
                            eks ma teen siis pilti ka kui tegemiseks läheb, aga enne muretsen riide ära

Comment

Tänud kõigile, eks ma lisan pildid, kui projektiga valmis saan

Comment

Working...
                              X