Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas on helil olulist vahet?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas on helil olulist vahet?

Kas need kõlarid on oluliselt paremad

http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=292

kui need

http://www.soundshop.ee/index.php?ac...details&id=298

Vs: Kas on helil olulist vahet?

oluliselt on.
    välimuselt mitte.

Comment

Esmalt postitatud lilleke2 poolt
      oluliselt on.
      välimuselt mitte.
      Välimust jah näen. Minu arvates pole ka sisemuses erilist vahet kui neid eraldi kuulata ja mitte just spetsalisti poolt

Comment

Esmalt postitatud Uzin poolt
        Välimust jah näen. Minu arvates pole ka sisemuses erilist vahet kui neid eraldi kuulata ja mitte just spetsalisti poolt

Kui sinu arvates juba asi selge on, milleks siis pärida veel midagi! Minu arvamus on küll selline, et kui on võimalus, võta spetsialist kaasa ja kuulake! Pildi järgi pole kunagi sellistele asjadele hinnangut antud. Sinu arvamine sisust ei maksa midagi ja mida sa ikka arvad, kui sa sisust ei tea konkreetselt mitte midagi ja kui teaksid, mida see annab? Asja tuleb kuulata ja pole paha kui on mingid algsed kogemused selles valdkonnas.

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
          Kui sinu arvates juba asi selge on, milleks siis pärida veel midagi! Minu arvamus on küll selline, et kui on võimalus, võta spetsialist kaasa ja kuulake! Pildi järgi pole kunagi sellistele asjadele hinnangut antud. Sinu arvamine sisust ei maksa midagi ja mida sa ikka arvad, kui sa sisust ei tea konkreetselt mitte midagi ja kui teaksid, mida see annab? Asja tuleb kuulata ja pole paha kui on mingid algsed kogemused selles valdkonnas.
          Sellepärast ju päringi, et mida targad arvavad, milles on erinevus. Või on siin kidakeelsete foorum Ja mõni juba pakub oma vana träni müügiks, kuigi ma pole ju vähimatki soovi millegi ostmiseks avaldanud. Ju on inimestel ausaamad ikka nii erinevad.

Comment

Tehniliste näitajate suurim erinevus tundub olevat see, et ühtede sagedusriba algab 25Hz juures ja teistel 26Hz juures. Üle 20000Hz nagunii midagi ei kuule, nii et ülemine ots pole tähtis. Seega mingi vahe neil ilmselt on, aga mitte väga suur.

Comment

No mis sa arvad,et mis seal kõlari sees peaks olema,et need esimesed poole kallimad on? Minu arvates on kõige paremad kõlarid ilma kastita ja ilma sisuta ja maksavad ikka rohkem kui need esimesed
              Aga proovi neid odavamaid ja usun,et ei kahetse ja jääb raha muukski!
              http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Esmalt postitatud tunnus poolt
                Tehniliste näitajate suurim erinevus tundub olevat see, et ühtede sagedusriba algab 25Hz juures ja teistel 26Hz juures. Üle 20000Hz nagunii midagi ei kuule, nii et ülemine ots pole tähtis. Seega mingi vahe neil ilmselt on, aga mitte väga suur.
                tehniliste näitajate järgi võid samade andmetega plastmassjunne ka kasutada.
                võimsusnäitajad on kindlasti oluliselt paremad ju (-;

olulisema näitaja (nimelt 9-kilose kaaluvahe) aga oled maha maganud.

teemaalgataja nõudmisi arvestades ühinen Crimsoni arvamusega, odavamad
                käivad küll.

Comment

Olen kuulanud neid mõlemaid ja võin kinnitada,et Heco Metas 700 on oluliselt parema heliga,kui Heco Victa.
                  Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
                    Olen kuulanud neid mõlemaid ja võin kinnitada,et Heco Metas 700 on oluliselt parema heliga,kui Heco Victa.
                    Kinnitan seda fakti, olen isegi neid kuulanud ja erinevus on ikka kohe tunda. Metas 700 on ikka tunduvalt mõnusama heliga.

Comment

Ka kõlari kaalu tasub vaadata. Kerge kõlar kipub olema ebastabiilne ja "lodeva" heliga.

Comment

Täiesti oluline vahe on, kui mistahes heliallika kuulamisel panna peopesad kõrvade taha "lokaatoriteks"! Aset leiab lausa uskumatu helide täpsuse ja ruumilisuse paranemine! Tõsiselt, kusjuures.

Aga jutu point oleks selles, et kõla headus ja paremus on ikka üks pagana suhteline värk, ja sõltub 95,36% kuulajast endast, kuulamisoskusest, kogemusest ja füüsilistest eeldustest. Sama helisüsteem sama kuulaja jaoks samas ruumis sama muusikaga, aga eri aegadel , võib kõlada erinevalt ja saada kuulajalt erineva hinnangu. Rääkimata siis erinevast muusikast sama süsteemiga.

Iga kord ühe või teise seadme heli headusest rääkides peaks natuke häbi olema, kui tabavaid sõnu üles ei otsi või asjalikku võrdlusmomenti välja ei too.

Kui mõni kõlar/võim on nii halb, et selle sound kõlab nagu oleks ämber peas, diivani all, naaberkorterist kostvat tümakat kuulanud, siis võibolla tõesti on õigustatud rääkida erinevustest ja paremustest lühidate hinnangutega a'la "super mõnus", "tõeliselt puhas", eriliselt detailne", "rikkaliku kõlapildiga", jne.

Comment

Working...
                        X