Teade

Collapse
No announcement yet.

Sagedusfilter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sagedusfilter

Siuke küsimus siia vahele, et kui mul on vaja 2 vineeri kokku liimida. Nt. kui mul on kaks 10mm paksusega vineeri ja tahan neist teha ühte 20mm paksusega vineeri, et kas on olemas mõni parem liim selle jaoks kui tavaline puiduliim?

Comment

tavaline PVA alati saladused viib
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Üks õhtu tuli selline mõte, et peaks enda klaasist subwoofri elemendi küljest ära kruvima ja sinna mingil moel värvilist suitsu sisse tegema, et ehk oleks huvitav vaadata kuidas õhk seal sees liigub kui bass lööb (kui ta üldse liigub).

Aga täna õhtul siis, kuulasin muusikat nagu tavaliselt, otsustas mu võimendi VM100, et teeb mu elu veits lihtsamaks ja läheb ise kärssama. Nagu tellitult. Ise just parasjagu vaatasin ka kõlari enda poole ja kuna too on ju klaasist siis lõi terve toa valgeks, tümbasin kohe toite seinast välja.

Nüüd näeb võimendi üks koht selline välja. Peale seda juhtumit ei ole enam voolu sisse julend lasta. Ise ei oska mingit seisukohta võtta. Et kas aitab viga saanud komponentide vahetamisest, või mis nüüd saab?

Ja millest selline asi üldse tekkida võis. Alguses oli mul trafol kaitse ka, aga sellest ma loobusin kuna see lõi koguaeg läbi(tean et loll tegu). Arvasin et see on sellest, et koguaeg kui keegi WC tule ära kustutas tegi element matsu, mõtlesin et sellest lõigi kaitsme läbi alati ja võtsin ta ära.

Element ise on AUDES 100w100-6
        Võimendi nagu mainitud Velleman VM100

Comment

Nüüd mul meenub veel see, et ma olen tal koguaeg toidet taga hoidnud. Ehk sai see saatuslikuks?

Comment

Selline küsimus. Kui mul on nüüd valmimas 2.1 süsteem, milles on siis kokku 3 võimendit( subwoofri võimendi, ja 2 sateliitkõlarite võimendit). Siis kas selline potentsiomeetride paigutus on õige kui ma tahan reguleerida üldist helitugevust(POTE 1), bassi(POTE 2) ja kõrgeid helisid(POTE 3)? Ja kui see tõesti nii on, siis milliseid potesid ma kasutama peaks? Ja kas selline asi oleks ka veel võimalik, et ma ühest potentsiomeetrist reguleerin parema ja vasaku kõlari helitugevusi(Balance)?

Comment

Kui balanssi tahad satelliite,siis pote 3 balansi oma.Muul juhul võid loobuda temast.

Comment

Ei saa aru nüüd, et mismõttes loobuda? Sellisel juhul nagu ta mul praegu on saan ma ju kõrgeid helisid ikka regullida. Kui näiteks POTE 1 on 0% peal ja POTE 2 on 0% siis saan POTE 3-st kõrged nulli keerata ju näiteks?

Comment

Kui sul on kummaline soov vaid bassi kuulata ,siis miks mitte.Üldiselt 2.1 süsteemil bass reguleeritav,sest muu osa helist tuleb ju satelliitidest.Muidugi võimalus ka juht,et sul madal ots vähese tundlikusega.
                  viimati muutis kasutaja uni; 23 m 2009, 06:50.

Comment

Vabandust, aga ma ei saa midagi aru mis sa räägid. Ehk olen ise loll.

Comment

Selle 3 pote süsteemi võid heaga ära jätta, 2 piisab. satellitidele pole eraldi potet vaja, suppari bassi reguleerimine on tavaliselt eraldi. see on 2.1 pote süsteem...

nüüd said aru?

Banaani sööd ikka vahel? Räimepead võib ka lutsutada...
                      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Nojep, aga kui ma mis-iganes põhjusel peaksin tahtma ainult bassi kuulata, siis on pote 3 ikkagi vajalik ju. Ja see küsimus ka, et kas põhimõtteliselt iga pote sobib sinna?(100K, 47K......)

Comment

Working...
                        X