Teade

Collapse
No announcement yet.

Sain uued kõlarid, vajan abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sain uued kõlarid, vajan abi

Tere,

vahetasin oma vana muusikakeskuse + teleka uue teleka ja kodukinoressiiveri ja kõlarite vastu. Kuna tuba tundub 5 kõlari jaoks liiga väike (u 16-17 ruutu), siis võtsin soovituse järgi kaks esikõlarit (?) ja sub-wooferi. Polk Audio TSi 300 ja Polk Audio PSW 303. Telekat pole veel kätte saanud, seega pole ühendamiseni jõudnud.
    Kuna olen täiesti tumbajumba naisterahvas (sellel teemal, muidu mitte , siis mõtlesin teie käest nõu küsida.
    Üritasin netist leida vastuseid, et kuhu toas asetada subwoofer, kõik kirjutavad erinevaid vastuseid ja ma ei tea nüüd, mis on õige.
    Siis teine asi, mille pärast muretsen on see, et kuna ma pole kunagi õige subwooferi heli kuulnudki, siis kas see hakkab tegema nii ilget müra, et alt naabritel tassid laual hüppavad? Seda ei tahaks. :S Seda saab kuidagi reguleerida ka onju? Ma lihtsalt hakkasin kahtlema, et kas bassikõlari ost üldse oluline oli. Mainin veel igaks juhuks ära, et vaatan palju filme ja kuulan plaate ja vinüüle.
    Kuulan teie arvamusi hea meelega, aitäh.

Vs: Sain uued kõlarid, vajan abi

Subwooferit saab alati vaiksemaks keerata vähemalt ühest kohast
    Asukoht leia katse-eksituse meetodil... 1. kus visuaalselt ilusam, 2. kus midagi kumisema-vibreerima ei pane. Minul kirjutuslaua kõrval ja kasutan ehk sajandikku tema võimsusest
    Kui korralikud/suured valjukad, siis muidugi subf. ülearune.

Comment

Vs: Sain uued kõlarid, vajan abi

Tere tere,

Uuri oma subwoofri tagakülge, seal peaks olema nupp nimega "Gain" või "Vol", kust saad hääletugevust reguleerida. Teine variant peaks olema ressiiveri menüüs. "Sub Out" või "Subwoofer" või midagi analoogset, kust saab detsibelli peale/maha keerata.

Subwoofer pane võimaluse korral tua nurka.

Comment

Working...
      X