hetkel on järgi 4 oomised ja 70 watised riiuli kõlarid aga nendest suurt matsu välja ei pigista. mõtlesin, et üks passiiv woofer võiks ehk mu probleemi lahendada. ress muidu selline http://everything2.com/index.pl?node_id=1085121 woofrit veel valmis ostetud-ehitatud pole. mida soovitate?
Teade
Collapse
No announcement yet.
sooviks ressile woofrit lisada
Collapse
X
-
Vs: sooviks ressile woofrit lisada
Paraku ei saa sa sellele võimendile passiivset basssikõlarit lisada.
Ainus võimalus on aktiivne bassikõlar ning sellele saad sisendi receiveri väljundist. Ma ei oska kahjuks öelda siinkohal millisest täpselt. Sub-Outi ei tasu otsida, aga mingi Tape out või isegi Aux out peaks sobima.
Aktiivbassikal on kõigi eelduste kohaselt aktiivfilter olemas, aga kui ei ole, siis peaks receiveri väljundi ning aktiivbassika sisendi vahele ühendama ka aktiivfiltri. Selle leiad Oomipoe ja vist isegi ka Elfa poest ülesse.
Aktiiivbassika teed ise või ostad. Järltuturult peaks ~1000.- 'ga juba midagi saama ning poest leiad isegi ~2500.- ühtteist.
Või kaalud hoopis mõnd 3 ribalist tornkõlarit?
Lihtsalt tümaka jaoks on eraldi bassikas vist sobilikum.
-
mõtlesin, et ehk ikka saaks sinna mingit moodi ikkagi passiivi nikerdada. tähendab pmtl. poleks ju probleem sinna supakas järgi visata aga kuidagi oleks vaja piirata kõlaritele minevat pinget. muidu on nii , et supakas pole veel hääli õieti üles saanudki kui kõllid juba tahavad lõhki minna. aga torne või muid suuri kõlle ma sinna, ruumi puuduse tõttu, panna ei saa. nimelt on mul see ress köögiraadioks aga köögis laua all oleks supakale siiski koht olemas
Comment
-
Esmalt postitatud ponxpinks pooltNende odavamate aktiivsupakate osas olen ma kahtlustav - kui mina ühte otsisin, laitsid teadjad mehed praktiliselt kõik alla 5-6k jääva maha.
Ei midagi isiklikku, aga audiofiiliks saamiseks tuleb ka mõned keskpärased riistad läbi proovida, et oma soovides ise selgusele jõuda.
Mina kuulan oma alla-kolme-kilo secondhand Yamaha kolakat ja pean seda maailma parimaks, kuni aru saan, et võiks miski teisiti olla... Muusikakola soetamisel ei saa alati teadjaid kuulata - on vajadused, võimalused, sisetunne ja pahatihti lihtsalt ambitsioonid
Muidugi on hea osta aparaati, mille teadjamehed ülevaadetes heaks kiidavad.... aga see selleks. Sorri... jäin pikalt lobisema
Ahjaa, cdrom, vaata aeg-ajalt sinna kaasfoorumlase reklaamitud Raua tn asutusse ka! Hetkel see bassivärgiga väga ei laiutanud, aga ehk liigub kaupa juurde... Ühed uunikumkastid tirisin küll omale kojuviimati muutis kasutaja Petz; 06 m 2009, 00:37.
Comment
-
teemat teemaalgataja kohalt lugedes -- muretse ekvalaiser ja unusta
supakas. võimul võhma jätkub, vaevalt et kümnendikkugi RMS-ist
seal köögis kulutad. järelikult vajalikud + 3-6 db @ 40 hz saad eq-ga
kätte ilma võimu või kõlarite ülekoormamiseta. ja heli on kindlasti
parem, kuna supaka ja tavakõllide ühendus kipub alla hi-endi ikka
korralikult logisema.
Comment
-
Ei hakanud uut teemat tegema, probleem sarnane-
Olemas kõlarid eltax 700
http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4183
ja ressiiver
http://www.panasonic.ee/products.php?prod=4073.
Kahjuks see kooslus annab küllalt vähe bassi.
Kas lisada odavam aktiivsubwoofer või soetada uus võimendi (4 10" elementi peaks ju ometi häält tegema)?
Comment
-
Ressiiveri kirjeldusest:Topelt võimendussüsteem: eesmised kõlarid töötavad 4 võimendiga ilma lisajuhtmeta
Ja need Eltaxid näevad ka välja nagu miskid Skytronicu 99€ "1000W" "diskokõlarid" oma veljevärviga ülekäidud valjukate ja eeldatavasti pieso tviitriga...Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
Comment