Teade

Collapse
No announcement yet.

sooviks ressile woofrit lisada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sooviks ressile woofrit lisada

hetkel on järgi 4 oomised ja 70 watised riiuli kõlarid aga nendest suurt matsu välja ei pigista. mõtlesin, et üks passiiv woofer võiks ehk mu probleemi lahendada. ress muidu selline http://everything2.com/index.pl?node_id=1085121 woofrit veel valmis ostetud-ehitatud pole. mida soovitate?

Vs: sooviks ressile woofrit lisada

Paraku ei saa sa sellele võimendile passiivset basssikõlarit lisada.

Ainus võimalus on aktiivne bassikõlar ning sellele saad sisendi receiveri väljundist. Ma ei oska kahjuks öelda siinkohal millisest täpselt. Sub-Outi ei tasu otsida, aga mingi Tape out või isegi Aux out peaks sobima.
    Aktiivbassikal on kõigi eelduste kohaselt aktiivfilter olemas, aga kui ei ole, siis peaks receiveri väljundi ning aktiivbassika sisendi vahele ühendama ka aktiivfiltri. Selle leiad Oomipoe ja vist isegi ka Elfa poest ülesse.

Aktiiivbassika teed ise või ostad. Järltuturult peaks ~1000.- 'ga juba midagi saama ning poest leiad isegi ~2500.- ühtteist.

Või kaalud hoopis mõnd 3 ribalist tornkõlarit?
    Lihtsalt tümaka jaoks on eraldi bassikas vist sobilikum.

Comment

mõtlesin, et ehk ikka saaks sinna mingit moodi ikkagi passiivi nikerdada. tähendab pmtl. poleks ju probleem sinna supakas järgi visata aga kuidagi oleks vaja piirata kõlaritele minevat pinget. muidu on nii , et supakas pole veel hääli õieti üles saanudki kui kõllid juba tahavad lõhki minna. aga torne või muid suuri kõlle ma sinna, ruumi puuduse tõttu, panna ei saa. nimelt on mul see ress köögiraadioks aga köögis laua all oleks supakale siiski koht olemas

Comment

Esmalt postitatud cdrom poolt
        pmtl. poleks ju probleem sinna supakas järgi visata aga kuidagi oleks vaja piirata kõlaritele minevat pinget.
        Nii lihtne see ka ei ole.

Comment

Esmalt postitatud virgonur poolt
          Nii lihtne see ka ei ole.
          no loomulikult. ega´s ma muidu siit foorumist head nõu ei küsiks ju!

Comment

Nende odavamate aktiivsupakate osas olen ma kahtlustav - kui mina ühte otsisin, laitsid teadjad mehed praktiliselt kõik alla 5-6k jääva maha.

Comment

Kast ümber ja anna tuld.

Miks on kööki vaja mingit üüratut bassi on teine küsimus.

Kasti arvutuse kohta ära parem küsima hakka. Kasuta otsingut

Comment

Esmalt postitatud ponxpinks poolt
                Nende odavamate aktiivsupakate osas olen ma kahtlustav - kui mina ühte otsisin, laitsid teadjad mehed praktiliselt kõik alla 5-6k jääva maha.
                Pole võimalust ega vajadust olnud ühtegi 5-6k supakat kuulata, aga üsna veendunud, et selleks ajaks kui teemaalgataja või kesiganes inimene tänavalt hakkab tajuma 1- ja 6-kilose supaka erinevust, on see esimene juba ribadeks kuulatud
                Ei midagi isiklikku, aga audiofiiliks saamiseks tuleb ka mõned keskpärased riistad läbi proovida, et oma soovides ise selgusele jõuda.
                Mina kuulan oma alla-kolme-kilo secondhand Yamaha kolakat ja pean seda maailma parimaks, kuni aru saan, et võiks miski teisiti olla... Muusikakola soetamisel ei saa alati teadjaid kuulata - on vajadused, võimalused, sisetunne ja pahatihti lihtsalt ambitsioonid
                Muidugi on hea osta aparaati, mille teadjamehed ülevaadetes heaks kiidavad.... aga see selleks. Sorri... jäin pikalt lobisema

Ahjaa, cdrom, vaata aeg-ajalt sinna kaasfoorumlase reklaamitud Raua tn asutusse ka! Hetkel see bassivärgiga väga ei laiutanud, aga ehk liigub kaupa juurde... Ühed uunikumkastid tirisin küll omale koju
                viimati muutis kasutaja Petz; 06 m 2009, 00:37.

Comment

raua tänaval käin tihti ja tegelikult on seal üks 2.1 komplekt aga minu silmis pole ta 2500.- eeku väärt. tootja revox. kui soodsamalt saaks siis oleks isegi huvi aga jah see selleks.

Comment

Revox üllatas jah oma soundiga. Hinnad suht krõbedad, aga ega sellist kama niisama naljalt prügikasti kõrvalt ka ei leia

Comment

teemat teemaalgataja kohalt lugedes -- muretse ekvalaiser ja unusta
                      supakas. võimul võhma jätkub, vaevalt et kümnendikkugi RMS-ist
                      seal köögis kulutad. järelikult vajalikud + 3-6 db @ 40 hz saad eq-ga
                      kätte ilma võimu või kõlarite ülekoormamiseta. ja heli on kindlasti
                      parem, kuna supaka ja tavakõllide ühendus kipub alla hi-endi ikka
                      korralikult logisema.

Comment

Passivse bassika võimalus tegelikult täiesti olemas ja võimalik ehitada, ise kunagi tegin, midagi väga ülepea kaela murdvat pole kui mingit ulme tulemust ei taha. Lihtsalt tuleb olemasolevate kõlaritega ka arvestada.

Comment

supaka teema enam väga aktuaalne pole kuna ress leidis uue omaniku. köögiraadioks oli ta ikka pisut nagu liig. vaatan midagi sobilikumat nüüd.

Comment

Ei hakanud uut teemat tegema, probleem sarnane-
                            Olemas kõlarid eltax 700
                            http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4183
                            ja ressiiver
                            http://www.panasonic.ee/products.php?prod=4073.
                            Kahjuks see kooslus annab küllalt vähe bassi.
                            Kas lisada odavam aktiivsubwoofer või soetada uus võimendi (4 10" elementi peaks ju ometi häält tegema)?

Comment

Ressiiveri kirjeldusest:
                              Topelt võimendussüsteem: eesmised kõlarid töötavad 4 võimendiga ilma lisajuhtmeta
                              . Fancy, uus marketingikeel sildvõimendi kirjeldamiseks? Aga jah, need kodukinovõimendijunnid polegi mõeldud bassi taasesitama, eeldatakse, et lõppkasutaja lükkab taha moodsad plastmassist seebikarbid ja kingakarbile sarnaneva (nii mõõtmetelt kui materjalilt) "bassikõlari"... Siiski sobra natuke menüüdes ja katsu "front" kõlarite suuruseks sealt kuskilt "large" seada ning sub välja lülitada.

Ja need Eltaxid näevad ka välja nagu miskid Skytronicu 99€ "1000W" "diskokõlarid" oma veljevärviga ülekäidud valjukate ja eeldatavasti pieso tviitriga...
                              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Working...
                              X