Teade

Collapse
No announcement yet.

Telliks kõlari elemente USA'st, kes soovib kaasa lüüa?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telliks kõlari elemente USA'st, kes soovib kaasa lüüa?

Plaan endale tellida mõningad kõlari elemendid, ehk soovib keegi kampa lüüa. Kui 10+ elementi koos, siis hinnad odavamad. Esialgu plaan umbes selline:
    (Hind on ühe elemendi hind, mitte paari)

Tweetrid:
    SEAS Prestige 27TDF (H1211) Textile Dome - 597 eek
    Morel CAT298 1" Soft Dome Tweeter - 906 eek
    Peerless 810921, 1" Textile Dome HDS Tweeter- 1420 eek
    SEAS Excel T25C-001 (E0006) Tweeter - 1884 eek
    Vifa BC25TG15-04 1" Textile Dome Tweeter - 406 eek
    Audax TW025A0 1" Textile Dome Tweeter, by AAC - 515 eek

Woofer/Midrange
    SEAS Prestige L15RLY/P (H1141) 5" Aluminum Cone - 1357 eek
    Peerless Exclusive 831882 - 5.75" Exclusive Woofer - 1065 eek
    SEAS Excel W15CY-001 (E0015) 5.5" magnesium Cone Woofer - 2955 eek
    Fountek FW168 6.5" Aluminum Cone Woofer - 821 eek
    Peerless SLS 830667, 8" Paper Cone Woofer - 960 eek

hinnad on umbkaudsed, sõltuvad kogustest, kui on huvi, siis saab edasi uurida. Võimalik on tellida ka odavamaid/kallimaid mudeleid antud firmadelt ja veel mõnedelt vähem tuntud tootjatelt. Ühesõnaga, kellel huvi, andke teada siia teemasse.

Parimat.

Vs: Telliks kõlari elemente USA'st, kes soovib kaasa lüüa?

Mul on plaan küll nüüd kohe-kohe paar tweetereid ja paar kesksagedusi osta. Aga ma olen audio alal VEEL piisavalt võhik, et mitte leida põhjust tellida USA-st midagi, mis läheb ilmselt maksma rohkem kui Noorest Tehnikust tellitud paar DT94-si ja w100s-e. Kui suudad ära põhjendada, miks peaksin sellise valiku tegema olen käpp

PS: allkiri on su postituse jaoks just õige- Eelista Eestimast: Audes

Comment

Esmalt postitatud heigov poolt
      Mul on plaan küll nüüd kohe-kohe paar tweetereid ja paar kesksagedusi osta. Aga ma olen audio alal VEEL piisavalt võhik, et mitte leida põhjust tellida USA-st midagi, mis läheb ilmselt maksma rohkem kui Noorest Tehnikust tellitud paar DT94-si ja w100s-e. Kui suudad ära põhjendada, miks peaksin sellise valiku tegema olen käpp

PS: allkiri on su postituse jaoks just õige- Eelista Eestimast: Audes
      Põhjus lihtne, noorest tehnikust ei ole võimalik selliseid elemente saada. Kõik isevalmistatud kõlarid ei pea olema audese või visatoni elementidega. Kuid kui sa eriti ei jaga seda asja, siis ma ei soovita sul ka tellida - raiskad raha asja peale, millest rõõmu ei oska tunda.

Muide Audes kasutab samuti SEAS'i kõrg- ning kesksagedusi oma uutes mudelites

EDIT: Võibolla soovid midagi odavamast otsast proovida, näiteks see esimene SEAS Prestige 27TDF:
      viimati muutis kasutaja Fos; 22 m 2009, 09:54.

Comment

Eks ta ongi nii, et alguses sobivad ja kõlbavad kodus pakutavad elemendid jms väga hästi.
        Mingil hetkel võib koduturg lihtsalt kitsaks jääda - isegi olen pilku natuke välismaa poole tõstnud, küll mitte usa, aga Saksamaa poole.
        Igaljuhul Fosile jõudu, jaksu ja palju uusi "kastist välja" ideesid, sinu paar avalikustatud kõlariprojekti on tõesti ilusti välja kukkunud!
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

kui nüüd vaid teaks, kuskohast toomisest jutt on, et vaadata mida sealt saada on ....
          ainuke vihje on hetkel pildi järgi madisound?

Comment

Esmalt postitatud ramli poolt
            kui nüüd vaid teaks, kuskohast toomisest jutt on, et vaadata mida sealt saada on ....
            ainuke vihje on hetkel pildi järgi madisound?
            Ma ei pannud kindlat asukohta sellepärast, et tuttav usas'st komplekteeriks pakid kokku ja paneks teele, seega saab pmst igalt poolt.Plaan oli mudeli järgi otsida lihtsalt odavaim koht. Aga miks mitte ka madisonist.

http://www.madisound.com/catalog/index.php?cPath=45

Comment

Hind paneb isegi mõtlema

Free support for loudspeaker projects, sourcing OEM speaker building supplies, and passive crossover design. We sell raw speaker drivers (tweeters, woofers, subwoofer, midrange drivers, full range drivers), speaker kits, amplifiers, capacitors, resistors, and inductors.

Comment

http://www.tonianlabs.com/aer.html

Siit tuleb tellida ja neile sobivad kastid teha!

http://www.tonianlabs.com/MD1%20Series.htm

http://www.tonianlabs.com/aer%20md1.htm
                viimati muutis kasutaja humax; 23 m 2009, 14:15.

Comment

midagi saksamaalt ka:
                  Hifi Produkte & Lautsprecher-Selbstbau vom Online Fachhändler » hifisound.de | 39 Jahre Kompetenz ★ Ausgewählte Marken ★ Fachberatung ★ Top Preise ★

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                    Tuletaks siis vahepeal meelde, et "siit tuleb tellida" ja "saksamaalt" postitusi pole vaja teha. Kui keegi soovib mingit konkreetset elementi, siis paluks siia kirja panna.

Edasi uuritud elementide SEAS Prestige 27TDF (H1211) Textile Dome
                    ja
                    SEAS Prestige L15RLY/P (H1141) 5" Aluminum Cone hinnad:

Saaks tallinnasse toimetada piiri tagant 1200 eek tükk.
                    Ja

550 krooni tükk.
                    On veel antud elementide soovijaid?

Comment

Esmalt postitatud Fos poolt
                      Ma ei pannud kindlat asukohta sellepärast, et tuttav usas'st komplekteeriks pakid kokku ja paneks teele, seega saab pmst igalt poolt....
                      väga hea, ongi mõte mõlkunud millegi uue ümber -

usun, et paari nendega PartsExpressist pole probleemi,
                      aga loodetavasti viitsib su tuttav ka sealt "selliseid" uurida:
                      JBL 1" thread-on Progressive Transition, Part# 338800-001, 90° x 50° dispersion pattern, flange dimensions 12" W x 6.5" H, 6.25" D including driver, $9.90 each. Order direct from JBL Pro Parts with credit card
                      Teiseta pole ka esimest vaja, seega peaks esmalt kontrollima, et jbl hetkel järeltellimise kaup ei oleks (aeg-ajalt pidavat nad otsas olema).

Comment

Kas on juba tellitud või millal läheb tellimiseks kui ei ole ? paar SEAS Prestige L15RLY/P kuluks ära küll
                        TeamRMS

Comment

Working...
                        X