Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
korraks olen avanud ühte sellist. meeles on, et sai suure vaevaga uuesti kokku ja töökorda pandud ühte sellist, sest magnetite tõukejõud oli üsna suur. "tõukamine" olgu siis esialgseks vihjeks.
kui magnetite polaarsus vahetubki, siis elektriliselt vahetad ka polaarsust ja siis mängibki teisega samamoodi
edit: kui kellelgi selliseid ripakil, siis ehk pakuks mullegi huvi.
korraks olen avanud ühte sellist. meeles on, et sai suure vaevaga uuesti kokku ja töökorda pandud ühte sellist, sest magnetite tõukejõud oli üsna suur. "tõukamine" olgu siis esialgseks vihjeks.
kui magnetite polaarsus vahetubki, siis elektriliselt vahetad ka polaarsust ja siis mängibki teisega samamoodi
edit: kui kellelgi selliseid ripakil, siis ehk pakuks mullegi huvi.
magnet pulkasi 6 jah
nad peavad siis omavahel tõukuma selge püüan siis ära teha midagi
aga ma ka ei ütleks neist ära kui kuskilt neid veel saaks
Loomulikult peab kilel olev mähis koguaeg andma mõõdetavaks takistuseks 4 oomi. Vastasel juhul on tegemist katkestusega. Kile võis viga saada kokkupanemisel, see kile on väga õrn. Kuid saab ka olla et mähisematerjal - alumiiniumfoolium on kuskilt märkamatult ära pudenenud, vanadus mis muud. See asi on mul ette tulnud, ca 6mm mähisefooliumist on ära kadunud. Seega on põhjust ühineda soovijate ridadega, üks ootab paarilist.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment