Teade

Collapse
No announcement yet.

valjukas gi-1-4 tweeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

valjukas gi-1-4 tweeter

isodünaamilise valjukaga siis tegu. Kuidas peaksid need sisemised magnetid paiknema selles sai kunagi lahti võetud pole meeles kuidas peab olema

tänud ette !

Vs: valjukas gi-1-4 tweeter

kas magnetipulkasid on kokku 6?

korraks olen avanud ühte sellist. meeles on, et sai suure vaevaga uuesti kokku ja töökorda pandud ühte sellist, sest magnetite tõukejõud oli üsna suur. "tõukamine" olgu siis esialgseks vihjeks.

kui magnetite polaarsus vahetubki, siis elektriliselt vahetad ka polaarsust ja siis mängibki teisega samamoodi

edit: kui kellelgi selliseid ripakil, siis ehk pakuks mullegi huvi.

Comment

Esmalt postitatud hipi poolt
      kas magnetipulkasid on kokku 6?

korraks olen avanud ühte sellist. meeles on, et sai suure vaevaga uuesti kokku ja töökorda pandud ühte sellist, sest magnetite tõukejõud oli üsna suur. "tõukamine" olgu siis esialgseks vihjeks.

kui magnetite polaarsus vahetubki, siis elektriliselt vahetad ka polaarsust ja siis mängibki teisega samamoodi

edit: kui kellelgi selliseid ripakil, siis ehk pakuks mullegi huvi.
      magnet pulkasi 6 jah
      nad peavad siis omavahel tõukuma selge püüan siis ära teha midagi
      aga ma ka ei ütleks neist ära kui kuskilt neid veel saaks

Comment

panin kokku aga ei midagi ,ei tee häält katkestusi nagu polnud, kas kile peab kohe näitama takistuseks 4 ohmi

Comment

Loomulikult peab kilel olev mähis koguaeg andma mõõdetavaks takistuseks 4 oomi. Vastasel juhul on tegemist katkestusega. Kile võis viga saada kokkupanemisel, see kile on väga õrn. Kuid saab ka olla et mähisematerjal - alumiiniumfoolium on kuskilt märkamatult ära pudenenud, vanadus mis muud. See asi on mul ette tulnud, ca 6mm mähisefooliumist on ära kadunud. Seega on põhjust ühineda soovijate ridadega, üks ootab paarilist.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Working...
          X