Teade
Collapse
No announcement yet.
Nagaoko kahe "lõuaga" ruuporkast
Collapse
X
-
Vs: Nagaoko kahe "lõuaga" ruuporkast
Üle pika aja oli taas mahti nende laulukastidega tegeleda.
Tänu ratastele ja alusraamile on kõrgus kerkinud 190cm - ni , kaal aga 118kg-ni/tk!
Värv on veel poleerimata ja välisnurga liistud paigaldamata.Heli on ikka päris hea.
Lampvõimendid on valmimisel - eks siis näe mis helipildis muutub.Hetkel on "avariivariant"
Denon-i ressiivri näol .
Enamaltjaolt (dzäss,blues jne) puhul bassiosast puudu ei jää(vähemalt mulle tundub nii).Mõningate stiilide puhul annab omapärase
elamuse infrabasside lisamine Yamaha YST-SW315 abil - seda muidugi harvem ja nt.filmide vaatamisel.
Nende kõlarite vokaalide ja naturaalpillide taasesitus on ikka vägagi bro...
Veidike edasiarendusest:
Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
...seal jah Iittala küünlahoidjad.Sellega seonduvalt peaks tulevikus eksperimenteerima ka selliste tweetritega ning nende asukoht võiks olla sealsamas.Võimenditega on sellised lood,et ammusest ajast seisavad kasutamata Dynaco väljundtrafod.Nende baasil üritan leida mingi sobiva lahenduse.Ma ikka jään esialgu väljundtrafode juurde.See teine võim aga...vaatame mis välja tuleb - eks see paistab hiljem.
Nende lampvõimudega on mul juba selline saatus,et ise jään neist pidevalt ilmaviimati muutis kasutaja maaalune; 28 m 2012, 08:32.Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
-
Kui küsida tohib siis - tavaliselt pannakse kõrgsagedus võimalikult keskriba lähedale -
paar pilti: http://www.audioasylum.com/cgi/vt.mpl?f=hug&m=138820
supertweeter puhul, pole see nii kriitiline?-
Comment
-
vahel võib twiiter ka päris kaugel olla, tekitab äratuntavama karakteri. Aga siis peab paigutus õige olema, et lainetega ühes taktis oleks...muidu kaob ära või hakkab üle mängima ju. Mul on mõtteis mõlkunud, et see twiiter panna lairiba ette, topeltkoonusega ühe joone peale...Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
Esmalt postitatud marcor1 poolt Vaata postitustKui küsida tohib siis - tavaliselt pannakse kõrgsagedus võimalikult keskriba lähedale -
paar pilti: http://www.audioasylum.com/cgi/vt.mpl?f=hug&m=138820
supertweeter puhul, pole see nii kriitiline?Kõik meeldiv tuleb lambist...
Comment
Comment