Teade

Collapse
No announcement yet.

Logitech 2.1 kõlarid Z-2300 kõlaritel satelliitide parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Logitech 2.1 kõlarid Z-2300 kõlaritel satelliitide parandamine

Tere!

Umbes aasta tagasi lasin oma logitechidel (z-2300) satelliidid (2 tk) läbi liialt kõvasti ja pikalt muusikat kuulates- nüüd oleks vaja välja vahetada valjuhääldid. Kust ma teada saan milliseid vaja on ja kust (näiteks tevalost?) neid otsida tuleks?

Vs: Logitech 2.1 kõlarid Z-2300 kõlaritel satelliitide parandamine

Esmalt postitatud suviste poolt
    Tere!

Umbes aasta tagasi lasin oma logitechidel (z-2300) satelliidid (2 tk) läbi liialt kõvasti ja pikalt muusikat kuulates- nüüd oleks vaja välja vahetada valjuhääldid. Kust ma teada saan milliseid vaja on ja kust (näiteks tevalost?) neid otsida tuleks?
    Ilmselt nii odavaid valjukaid ei ole leida, et asi väärt oleks.
    Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
      Ilmselt nii odavaid valjukaid ei ole leida, et asi väärt oleks.
      sõber vahetas samasugustel kõllidel valjukad välja kuskil 2x200 eegu eest ca aasta tagasi- sellise ja 100 per kõlar rohkem summaga oleks ma ka rahul- uued siiski mitu kilo

Comment

Esmalt postitatud suviste poolt
        sõber vahetas samasugustel kõllidel valjukad välja kuskil 2x200 eegu eest ca aasta tagasi- sellise ja 100 per kõlar rohkem summaga oleks ma ka rahul- uued siiski mitu kilo
        Ma arvan, et nt see Visatoni element oleks kuulamist väärt:

Aga KINDLASTI pead tegema uued kastid neile, sest need Logi plastjublakad ei ole mitte mingisugust nokitsemist väärt.
        Nõnda väikse elemendi puhul sobib vast 12-15mm vineer küll.

Comment

Ma arvan et võiks juba midagi suuremat juba osta.
          http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=35&id3=342

Comment

See FRS8 on väga tuim tükk. Liiga väike papi pindala kah lairiba jaoks. Vähemalt minul ei õnnestunud rahuldavat tulemust nendega saada, samas kui mingitest vanadest samsungi saepurust kastidest 10W lairibad rabasin, tulemus palju parem, siiani laboris nendega süsteem, lihtsalt uutes kastides.
            Condemn the hive.

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
              See FRS8 on väga tuim tükk. Liiga väike papi pindala kah lairiba jaoks. Vähemalt minul ei õnnestunud rahuldavat tulemust nendega saada, samas kui mingitest vanadest samsungi saepurust kastidest 10W lairibad rabasin, tulemus palju parem, siiani laboris nendega süsteem, lihtsalt uutes kastides.
              Needle`t proovisid ikka?

Minu meelest väga hea projekt eelarvega paarsada krooni.

Ja hetkel ei ole vist mõtet mingist papi pinnast rääkida, sest jutt ikkagi miskite Logitechide asendamisest..

*Pealegi selles 2.1 komplektis tekitab müdina effekti ju "subwoofer", seega ei ole kuigi madale vaja mängida.

Comment

Working...
              X