Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus.

Tekkis selline mõte, et kuidas oleks võimalik panna kodukino dvd mängija arvuti taha. Tean, et selleks peab olema AUX väljundi aga minu omal seda pole sest see juba üpris vanake. Seepärast keegi ei kasuta seda ning mõtlesin, et oleks tore kui saaks selle mingitmoodi panna arvuti taha, et läbi arvuti tuleks muusikat.
    Arvan, et seda suht võimatu teha kui pole AUX väljundit aga kui keegi teab midagi või mis iganes siis olen ka huvitatud võimudest mida saab panna arvuti taha ja läbi võimu kuulata muusikat.!

Vs: Küsimus.

Saan ma õigesti aru, et tahad arvutist tulevat heli kuulata läbi kodukino võimendi? Või vastupidi, kodukinost tulevat heli saata arvutisse?

Igal juhul peaksid endale hankima sellise juhtme:

Esimesel juhul ühendad selle 3.5mm (kõrvaklapi)pistiku helikaardi kõlariväljundisse, teisel juhul line-in sisendisse, kui helikaardil selline olemas on.

Ja kui DVD-mängijal RCA-liidest pole, kuhu need vasakpoolsed pistikud ühendada, aga SCART on olemas, siis läheb vaja veel mingit sellist üleminekut:
    Shadowman has spoken.

Comment

Jah tahan, et kui ma panen arvutist muusikat siis see läheb läbi kodukino võimendi kõlaritesse.

Palju see SCART jublakas maksab!?

Comment

Sinu kodukinol peaks olema rca sisend millel juures kiri AUX. Vaat sinna ühendad selle esimese juhtmega, mingit scarti pole vaja. Valid oma kodukino masinal sama nimega sisendi menüüst ja kuulad mõnuga.
        Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Esmalt postitatud karla poolt
          Sinu kodukinol peaks olema rca sisend millel juures kiri AUX. Vaat sinna ühendad selle esimese juhtmega, mingit scarti pole vaja. Valid oma kodukino masinal sama nimega sisendi menüüst ja kuulad mõnuga.
          Asi selles, et mul pole aux sisendit.

Comment

Esmalt postitatud zipper1 poolt
            Asi selles, et mul pole aux sisendit.
            Kahju, igal inimesel peaks olema.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Väga huvitav küll siis, ehk annaksid ka teistele siis teada mis huvitav aparaat sul on seal kodus oleks vähe lihtsam.
              See ei pea olema aux, võib olla line in, või mis iganes sisend.

Comment

Väga vana süsteem pilti ma eileia aga firma on mingi provision.
                Hiljem teen ise pildid panen ülesse.

Comment

Ainult et...kas neid peab just kõlarifoorumisse hakkama riputama?
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X