Mõtlesin meelega siia postitada kvaliteedi asemel ka kvantitatiivsemat suunda - ehk siis nagu säästuversiooni!Kuna koduste uuendustööde käigus jäi üle sületäis erinevat materjali - vana kapi jäänused ning liimpuidust riiulimaterjali ülejääke.Siis tekkis mõte ehitada sellised MaSu versiooni ,TäPe tüüpi ,hiina Xiang Hui päritolu elementbaasiga "needle" taolised arvutikõlarid.Lisaks sületäiele MDF ja neljale männilauajupile(200x800x18) oli amsest ajast tolmu kogunud muidu uued 2tk a 3,5" hiina päritolu 10W/8oomist lairibapunni.Läinud poolt päevagi...ja juba võis akustilise poolega tutvuma hakata.Esimene ettejuhtuv vaba võim osutus 2X7,5W 832(GU32)PP lampvõimuks.Teiseks võimuhakatiseks oli Philipsi 2x10W mikrokeskus.Pole tükk aega nii pisikeste ja odavate valjukatega tegelenud - ausalt öelda üllatusin!Nii lamp kui ka kivivõim sobisid mängima küll ja veel ,kusjuures kõlarites puuduvad igasugused filtrid.Väiksele tundlikkusele vaatamata ,teevad oma suuruse kohta selles kastiversioonis üle ootuste head häält(eriti hea dzässi ja bluusi edastus).Diana Kralli(lambiga) kuulates ei kuulnud kontrabassi suurt enam kuid muus osas joonistusid detailid küllaltki välja.Mul on elutoa kuulamisruum 45m2 ikkagi - aga jõuab toimetada küll.Bassitümakat temast naljalt ei võlu aga otseselt häirivalt puudu ka ei olnud.12m2 töökabinetis oli bassegi suht normaalselt kuulda - no kabinetti need mul arvuti taha ju olidki mõeldud...
Cyburgiks ma neid ei julgeks nimetada - panin siis ka vastava nime -XIANG HUI Needle by MaSu....Tegemised sõnas ja pildis SIIN.
PS.Võibolla tulevikus kruvida huvi pärast vastava mõõduga Tangbandid või Visatonid nende asemele...
Rõõmsat suve jätku kõigile!
Cyburgiks ma neid ei julgeks nimetada - panin siis ka vastava nime -XIANG HUI Needle by MaSu....Tegemised sõnas ja pildis SIIN.
PS.Võibolla tulevikus kruvida huvi pärast vastava mõõduga Tangbandid või Visatonid nende asemele...
Rõõmsat suve jätku kõigile!