Teade

Collapse
No announcement yet.

Eltax

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eltax

Küsiks, mida arvata sellistest kõlaritest.

Eltax Concept 600

http://viva.ee/index.php?product_id=...&&group_id=126

Tundub et vist vanem mudel.
    Kuulata neid tõenäoliselt ei saa enne ostu, ainuke võimalus on tagasi saata.

Vs: Eltax

mul tekkis isegi huvi nende vastu. Hind on ikka väga madal
    Ühed eltaxi riiulikõlarid mul on. Nende kohta oskan ainult head öelda. Selle hinna juures super.

Comment

olen omanud neid, küll 700 seeia omasid..veidi suuremad

väga tuhmid elukad on..kastid on viisakad..kaalu ikka on.

samas 1500 eeki pole ka palju..pärnus vivas sai kuulata küll

Comment

Vival ei ole minu teada enam vist ühtegi poodi peale veebipoe. Tegelt võibolla Rocal mares veel on. Igatahes tellisin ära need kõlarid, kui ei meeldi saadan tagasi.

Comment

Muljeta ka siis
          Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

Huvitav, tehniliste näitajate kohta kirjas ainult '600W passive'.
            Kas sa ikka tahad neid?

Comment

Teemast välja, aga meenus, et aastaid tagasi klassivend tahtis endale mingit 5.1 komplekti nalja pärast, otsis siis igalt poolt seda palju kiidetud logitechi ja creativi mingi süsteemi(ala 5 kilo maksab vist) aga mingi jõulu soodukas oli ja igaltpoolt oli otsa saand, oli siis k-arvutisalongis ja vaatas kapi peal oli tolmu kogumas mingi deffender, väljast ilusti puit imitatsioon ja särki värki, hind ainult 1300. sateliidid olid ka 2 ribalised, selge, diil ! Võttis need ära, et pole ju palju raha ka, ja oh imet, asi tegi selle raha eest kärtsu rohkem kui kopika eest, igalpool olid kirjad LUXEON, asi oli vist üldse venemaal kokku pandud ja andmed olid ka mehised, suppar vist 35w ja sateliite ma ei mäletagi, pea jagu kehvemad andmed olid kui muudel konkurentidel. me tükk aega mõtlesime, miks on kasti peal ja mujal kirjutatud deffender aga kõlarite enda peal luxeon googeldades ka väga targemaks ei saanud, leidsime samat toodet nii ühe kui ka teise nime alt, asja point on see, et vahest suudavad "naljakad" asjad üllatada

Comment

No ega midagi erilist ei ole (nagu muscarine ütles tuhmid elukad), kuid minu hetke vajadused rahuldavad ära. Loomulikult selle raha eest 750 eek/tk on asju küll ja veel.
                Veel pole saanud neid eriti intensiivselt kasutada. (Elan hetkel üürikorteris ja naabrid hakkavad suht tihti millegi pärast haamriga vastu radiaatorit peksma.) Netis surfates lugesin ühe kasutaja kommentaare, kes väitis, et peale 2 nädalast mängimist pidid oluliselt paremaks minema, ei oska veel kommenteerida.
                Väljanägemine ja disain on minu arvates täiesti ok, kahjuks neil laos ainult heledad, parema meelega oleks mustad võtnud.
                Tellisin läbi neti ning tellides sain aru , et tk hind on 1490, kuid tegelikult on paari hind selline. Seega on mul neid nüüd 4tk . Korteris ruumi palju ei ole, hetkel panin üles 2tk, kuid hiljem saab vajadusel teised lisada.

Comment

@ kõlari hind

Räägi, oskad mingite kõlaritega võrrelda ka neid ?

S90, S150, S400 ?
                  või mingid muud kõlarid, tahaks mingi võrldus momendi saada, inimeste muusika maitsed ja kuulmine ja vajadused on küll niiii erinevad aga ikkagi.

Comment

Working...
                  X