Teade

Collapse
No announcement yet.

Tornkõlarite Eltax Concept 400,800 arvamused.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tornkõlarite Eltax Concept 400,800 arvamused.

Tere, foorumis siis täitsa uus ning oli selline väike plaan muretseda tornkõlarid. Nimelt siis alati soovinud neid, aga ometi tuba täis kõike muud kuhjunud. Kuna selline rahavaene aeg, siis hakkasin uurima ja puurima ning silma jäi firma nimega Eltax. (otsisin ka siinse foorumi läbi, aga päris seda konkreetset vastust ma välja ei lugenud, mis nendest arvatakse.).

Silma jäänud kaks mudelit : Eltax Concept 400 ning Concept 800. Eelkõige sooviks teada saada arvamust nende heli ja kvaliteedi koha pealt? On see väga nadi või tasub selle raha eest osta? Kas ehk saaks võrdlust? Endal on kodus olemas Estonia 35AC-021-1 kõlarid, kuidas nendega annaks võrrelda, kas heli on lahjam - tasub vahetada estoniad tornide vastu? Ise hakkaks kuulama neist muusikat (pigem sellist, kus bassi ka vaja) ning teine rõhk siis kodukinol ja filmide vaatamisel.

Infot :

Eltax Concept 400 : saaks ehk 1500.-
    Eltax Concept 800 : hind 1600.-

Tänan vastuste eest ja ärge vastu pead lööge. Kellel on veel pakkuda muud varianti (torne), siis aga palun.

Vs: Tornkõlarite Eltax Concept 400,800 arvamused.

neil pidavat heli tuhm olema

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt
      neil pidavat heli tuhm olema
      See sõna "tuhm" jäi endale ka silma ühes teemas, aga nimelt mis mõttes tuhm? Mis siis nimelt seal tuhmi on? ..

Comment

omal concept 600 mingi 2 nädalat kasutuses. algselt istus radiotehnika y7101 taga ning vaikselt/normaalselt mängides oli täitsa ok. kõvemaks keeramisega jäi võimu ilmselgelt väheks ning polnud mingit kvaliteeti. sai siis yamahale taha suratud ning pilt hoopis teine: võimu küll linnakorteri kohta. helipilt täitsa normaalne minu arvates. nuriseda võib natuke selle kallal, et kõrged liialt suunatud ning madal ots natuke vaikne. radiotehnika kruttis bassiosa vähe rohkem. aga mängib toas sinna 30 hz kanti välja- niiet selle raha eest mina olen küll rahul.

ning mis selle "tuhmi" kohta käib, sii sei oska mina ka seda välja tuua. inimesed peaks aru saama sellest, et komplekt on sigaodav ning ei saagi ju otse 10 korda kallimate audestega võrrelda!

mõõteriistad puuduvad ning täpselt andmeid välja tuua ei oska, kuid MINUARUST on täidetud ära kogu vahemik normaalselt ning selle raha eest soovitaks küll neid kõlle.

ps: inventeri kiskusin tagant välja ning vatiinitaolist ainet oli sees küll.

Comment

Tänan vastuse eest. Kui saladus pole, paljuga hankisid omale 600se mudeli? Endal olemas toas võimendi Sony STR-DB780 (juurde lisatud ventilaatorid) ja selle taha läheksid ka tornid. Ning bassi mängib toas akvtiivsubwoofer Sony SA-WM500. (12"), mis teeb minu hinnangul väga head häält.

Ehk oskab keegi konkreetselt 400, 800 mudeli kohta rääkida?

Comment

Esmalt postitatud wermecher poolt
            Tänan vastuse eest. Kui saladus pole, paljuga hankisid omale 600se mudeli? Endal olemas toas võimendi Sony STR-DB780 (juurde lisatud ventilaatorid) ja selle taha läheksid ka tornid. Ning bassi mängib toas akvtiivsubwoofer Sony SA-WM500. (12"), mis teeb minu hinnangul väga head häält.

Ehk oskab keegi konkreetselt 400, 800 mudeli kohta rääkida?
            vivas oli mingi ulmehea pakkumine. aga kui sub bassiga toetab, siis korras valik. ning see 125w per kanal peaks tornid ilusti ära võimendama. niiet vivasse! http://www.viva.ee/index.php?product...oduct_details&
            rockas saad kuulata ka. võta ainult oma plaat kaasa- seal ilged peldikud

Comment

Jah, vaatasin ise ka sealt. Ise olen Tartust... seega jääb Rocca ära. Kindlasti uurin kas kusagil Tartus neid saab kuulata, kuna ei mäleta kas neil oli esindus ka meie kandis olemas siin. Kui saab kuulata ja heli meeldib, siis arvatavasti müün Estoniad maha ja nende asemele tornid.

Aga sellegipoolest, palun avaldage muljet konkreetsete isendite kohapealt. Pole ju garanteeritud, et ma neid kusagil kuulata saaksin, ilma tellimata/ostmata.
              viimati muutis kasutaja wermecher; 26 m 2009, 17:27.

Comment

Seda et... ausalt...

Kui sellise raha eest saab paari (garantiiga !) põrandakõlareid, mis väidetavalt ei olgi need kõige hullemad ka kriitikute arvates, siis mina ei kahtleks hetkekski ja ei viitsiks siin foorumis kirjutamisega energiat raisata.

Kui tõesti ei sobi/meeldi või tahad mõne ajapärast juba paremaid, siis võib selle 1500.- ilma igast südametunnistuse piinadeta kuludesse kirjutada ja:

- Lükata kõlarid mängima suvilasse või garaazi
                - kinkida sõbrale või väikevennale
                - modida ennast surnuks
                - teha ühest neist linnupuuri ja teisest koerakuudi
                - müüa väikese lossiga maha (ma olen kindel et mingi pässa-rix maksaks nende eest KB/okidoki kaudu isegi kasutatuna rohkem kui praegune letihind, kuna nad on suured, mustad, lahedad, alumiiniumelementidega, lääne omad ja mängivad kõvasti)
                - vahetada millegi laheda vastu (ntx. Logitechi PC kõllid koos subbariga...)
                - kirjutada "kooliraha" arvele (asi ju seegi !)
                - teha nendega veel üks "one last party"

Comment

Energiat piisavalt. Mõne jaoks on 1500.- "lumme kusta", aga ma ei näe ka mõtet osta selle eest kõlareid, mis võivad mu oma helikvaliteediga öökima ajada. Saatsin VIVA.le kirja ja kuulata saab tõesti vaid Rocca.s - neetud!. Seega nüüd ei teagi. Ehk tellib - ehk mitte.

Comment

Esmalt postitatud wermecher poolt
                    Energiat piisavalt. Mõne jaoks on 1500.- "lumme kusta", aga ma ei näe ka mõtet osta selle eest kõlareid, mis võivad mu oma helikvaliteediga öökima ajada. Saatsin VIVA.le kirja ja kuulata saab tõesti vaid Rocca.s - neetud!. Seega nüüd ei teagi. Ehk tellib - ehk mitte.
                    keegi sõber ikka tallinnas käib. hüppad peale ning käid rockas ära. lihtne ju. või tuled ise. tellides on ka tagastamisõigus olemas vastavalt seadusele. helista sinna infosst ja uuri tagastamise kohta

Comment

Seal on ilusti kirjutatud tagastamise kohapeal :

1. Viva Elektroonika e-poest ostetud toodetele kehtib 14 päeva jooksul tagastusõigus (ei kehti toodetele, mis asuvad Viva leiunurgas).

ehk siis seda kõlarit ei saa tagastada. Tallinna ma küll ei hakka ennast vedama selle kõlari pärast. Ei sõida sinna keegi mul, kes samal päeval kohe tagasi tuleks. Ning ise seda trippi ette võttes läheb juba kütusekulu peale paras summa, nii et sellega tõuseks ka märgatavalt kõlarite oma kättesaamis hind.

Comment

Muidu bussipilet Tartu-Tallinn edasitagasi 300.-
                        Lisaks Roccale saad käia ka Kaubamaja hifimaailmas,

Kõlarid ise saad osta ära Tartust ju.

Comment

Tartus müüb neid keegi kohapeal?

Endal ka huvi, et kuidas kõlarid on...
                          digiKUNST

Comment

Esmalt postitatud eXe poolt
                            Tartus müüb neid keegi kohapeal?

Endal ka huvi, et kuidas kõlarid on...
                            Nagu eelnevalt võid lugeda, siis Tartus pole neid kohapeal saada. Tallinnas vaid.

Comment

Vana teema küll,aga...eile Tallinnas ostsin ja,selle raha eest mängivad küll!
                              Bass on natuke kume,just valjemini kuulates,aga kuna mul korter,siis erilist tümpsutamist endale lubada niiehknaa ei saa.Üldpilt on hea,heli rahuldav ja väljanäegemine on ka kena!

Comment

Working...
                              X