Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodukino komplekti soovitused ~7k eest.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kodukino komplekti soovitused ~7k eest.

Esmalt postitatud käsna-kalle poolt
    ...Kahjuks nii väikse eelarvega on ka korralike riiulikastide valik väga piiratud...
    3K eest on valikut küll ja veel riiulikõllide puhul: Heco, Monitor Audio, Q-Acoustics, Magnat, Warfedale ja paljudel muudeligi leiab.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Nagu mainitud siis riuulikõlarid mind ei huvita. Pole neid kuhugi teleka ümber isegi panna, peaks ostma miskid jalad / kinnitused neile juurde. Soov ikka tornid muretseda.

Comment

Esmalt postitatud wermecher poolt
        Lambi kõlarid? Oled ise lugenud seda KKK lehte? Mina lugesin selle kenasti läbi siia foorumisse tulles. Ilusti kirjas et Kõlarid ei pea olema sama firma omad, see on pigem müügimeeste nipp " et meie firma omad sobivad üksteisega kõige paremini ..blabla"

Selliseid väiksed 5.1 junne ei viitsi lihtsalt osta... mõttetu. Ei saa mingid korraliku kodukino fiilingut ja viskad lihtsalt oma raha taevasse... ennem pean lugu viimasest postitutest. Ennem võtta korralikud tornid ja ressiiver ning pärast siis vaikselt juurde osta keskmine ja tagumised.

Eesmärk siiski on soetada kodukino, mis teeb korraliku häält. Kas siis uuest peast ja kui ei tule rahaliselt välja, siis kasutatud peast. Lühidalt, osad komplektid on lihtsalt alla poole minu seatud latti.
        Ma ei sa aru kust sa selliseid väiteid võtad junnidega ei saa kodukino fiilingut no jah kui sa nii tark oled siis järelikult pead ostma selliseid asju mis meeldivad ei haise ja annavad fiilingu. 3000.- tornidega saad täpselt sellle mis soovid.

Comment

Vabandust väga, kui ma tõesti ei ole audiotehnika osas asjatundja, aga no tõesti... kui ostad suvalised plastikplõnnid kusagilt paari tonni eest ja tahad kodukino tunnetust, siis no tõesti...mina ei oska midagi öelda, eks sa mingi näruse ruumilise heli saad, aga mina soovin midagi enamat.... teema point on siiski see, et selle raha eest võimalikult parim tehnika välja sorteerida ja küll ma siis vaatan kas asi on seda väärt või mitte. Mul on enda toas kõlareid küllalt ning ka ressiiver, samuti on mul miskid 5.1 logitech arvuti kõlarid (täpne mudel siis X530) - kui sa nüüd hakkad neid kahte võrdlema 5.1 arvutikõlarid vs ressiiveri taga 5.1 kõlarid (olgu toon siis ka mudeli nimed välja - Res: Sony STR-DB780, Estonia 35AC-021-1 , 2x miskid Aiwa muusikakeskuse unknown elukad, Radiotehnika S30B + Sony SA-WM500) ja ütled et saad sama fiilingu kätte, siis ei saa ju ikka küll. Mul ausaltöeldes polegi midagi nende logitechi kõlarite vastu halba öelda, teevad oma igapäeva töö väga toredalt ära, ressiiverit kasutan harva, siis kui tõesti tekib tuju - et no vot täna/nüüd võiks miskit head natukene kõvemini kuulata, aga vahe on ju hiiglaslik. Sama nende kodukino kõlaritega, väiksed odavad plõnnid ei tee oma tööd niimoodi nagu teeksid seda korralikud suured elemendid kastides... loomulikult võib hind varieeruda laialdaselt suuremaks, aga see selleks. Kui tõesti ei saa kuulatavat komplekti selle 7-8k eest, jääb asi katki ja kõik. Või ostan lihtsalt korralikud tornidki valmis ootama oma aega

Comment

Piiratud eelarve puhul mina valiksin selle:
            http://www.soundshop.ee/index.php?ac...%20Victa%205.1

7K eest UUT ja vähegi normaalsemat heli tegevat 5.1 komplekti sa tõenäoliselt ei leia.
            7K sisse mahub 5.0 (ilma aktiivsubwoofrita) komplekt.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Aga mul on ju kenasti esimeses postis välja toodud, et vaja ongi 5.0 süsteemi, kuna Aktiivne supakas ongi olemas

Viimane on tore komplekt, aga eelarve läheb kõvasti lõhki, kuna isegi ressiiverit pole seal sees...

Mis 5.0 komplekti sa 7-8k eest soovitad?

Comment

Mis 5.0 komplekti sa 7-8k eest soovitad?
                Kui sa pead silmas,et ka receiver peab selle hinna sisse mahtuma,siis ma ei soovita midagi...
                Mina paneksin enda jaoks prioriteedid paika:Kas oluline on tulemus (hea heli) või on esimesel kohal eelarve.Kui tulemus (hea heli) on oluline,aga eelarve seda kohe ei võimalda,siis mina ostaksin asjad jupikaupa.Esimese asjana receiver ja esimesed kõlarid.Siis kogud raha ja ostad ülejäänud komponendid.
                7..8K on piisavalt suur raha,mida ei ole mõtet mingi jama peale ära raisata.Kui sul on silmade ees ainult see hinnanumber,siis tulemuseks võib (ei pruugi) olla komplekt,millega sa kokkuvõttes ikkagi rahul ei ole.
                NB!Enne otsustamist ja ostmist püüa KUULATA erinevate kõlarite soundi.Üks asi on tehnilised parameetrid paberil,teine asi on reaalne heli,mida kuuled.
                viimati muutis kasutaja Ints; 18 m 2009, 12:49.

Comment

Tänane spämm lubab midagi taolist:

Comment

Esmalt postitatud Chime poolt
                    Tänane spämm lubab midagi taolist:
                    http://www.expert.ee/index.php?lang=...roduct_id=1674
                    Kommenteerida ei oska keegi neid? Jamo peaks olema vist üsna normaalne isegi? Peaks minema üle kaema. Hmm, 6Om nad ning näitajad vist midagi erilist siiski pole. (48-20 000Hz, 80W Rms, 9,5KG) Tahaks pigem 8Om komplekti koos ressiiveriga.

Ints - olen igati päri su jutuga. Ennem tahaksid kindlasti kuulata, niisama ei julgeks tõesti ära tellida kusagilt ja pärast kahetseda.
                    viimati muutis kasutaja wermecher; 18 m 2009, 13:07.

Comment

Alla kümme kg põrandakõlarit ei julgeks vist soovitada tõesti... säästukonstrui.

Comment

Keegi näitajatest oskab täpsemalt rääkida, mida peaks vaatama? Ise nagu olen piilunud Hz vahemikku, odava otsa omadel jääb see minu arust sinna 20 - 20 000 juurde, kallimatel nagu vahemik suurem. Samuti kaalu olen üritanud vaadata, niipalju kui seda kirjas on (päris paljudel firmadel pole märgitud).

Comment

Mine vaata see Jamo komplekt üle ja otsusta, kas sobib või mitte. Ma arvan samuti, et see on paras säästukomplekt, aga mõnikord võivad ka need üllatada. Igal juhul hind on hea.

Numbrite järgi kõlareid osta on võimatu tegevus ning ainuke, mida võib vast tõsiselt võtta ongi kaal ja mõõdud. Igasugune sagedusvahemike pealemärkimine ei anna tavaliselt mingit infot. "sinna 20 - 20 000 juurde" veaga +-6dB võib ASK vast jääda jah.
                          Minu DIY blogi
                          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Keegi näitajatest oskab täpsemalt rääkida, mida peaks vaatama? Ise nagu olen piilunud Hz vahemikku, odava otsa omadel jääb see minu arust sinna 20 - 20 000 juurde, kallimatel nagu vahemik suurem.
                            Ei ole erilist vahet,kas kõlar mängib 20000HZ´ini või 50000Hz´ini.
                            Inimese kõrv naljalt üle 20000Hz ei kuule.Mida vanemaks inimene jääb,seda madalamale tema kuulmislävi tuleb.Kurb,aga tõsi.
                            Mis puutub alumisse sageduspiiri,siis tuleb ühte väga olulist nüanssi silmas pidada:enamus tootjaid pakub alumiseks piiriks 20hz aga.....vaata järele (kui on kust vaadata),millise NIVOOGA seda sagedust konkreetne kõlar esitab.Teiste sõnadega:kõlar mängib teoreetiliselt küll sinna alla välja,aga oluliselt VAIKSEMALT.
                            Keskmise hinnataseme kõlarid üldjuhul nii madalale ei mängi,mis asendaks eraldi seisvat subwoofrit.Selleks on võimelised sellised kõlarid,mille hinnaklass hakkab 40+K (paar).

Comment

Lähen sõidan läbi sealt firmast ja vaatan, kas on kohapeal olemas. Eelmine kord käisin seal niisama kõlareid uurimas, siis müüja ei viitsinud küll midagi seal spetsiaalselt ära ühendada, et saaks kuulata. Ühed hecod olid taga ja see kõik. Ometi oli ressiiver seal samas laua all, aga ütles et tal kaableid pole või mis iganes... samuti ei osanud midagi mu küsimuse peale 6 või 8Om kosta, aga vähemalt sain ise vähe targemaks, googlit lapates.

Kui isegi peaks vaatama miskite 6Om kõlarite poole, kasvõi Jamo või minu teada Yamahad on 6Om, siis peaks ikka ressiiveri ka 6Om- se muretsema eks ? Või siis mõne, millel saab valida 4 või 8Om? Nagu minu Sonyl on taga olemas see lülitus. 4Om peale lülitades peaks ju igati OK olema nii kõlaritele, kui ressiiverile endale, kui siis taha ühendada komplekt 6seid kõlareid.

Comment

aga keegi pole veel kysinud, mis on tema arvates see "kodukino fiiling"

Rohkelt bassi ja tundlikust? et äike ikka korralikult mune väristaks?
                                Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                                X