Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodukino komplekti soovitused ~7k eest.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kodukino komplekti soovitused ~7k eest.

Ma arvan, et üks korralik kodukino väristab neid mune nagunii ühest säärest teise, aga tunnetuse koha pealt ei oskagi öelda - pole ausalt öelda kunagi sattunud istuma "kallima kodukino" taha.

Käisin ära just hetk tagasi kuulamas neid Jamo.sid (5.0) - olid just üles pandud need vaatamiseks/kuulamiseks. Sellised pisemad kastid nad olid - kaalu ka polnud eriti olla ja heli on minu meelest üsna nürida võitu. Ei tulnud sealt korralikult madalat otsa, kui ka tundus et kõrgemad ja keskmised olid üsna lonkavad - midagi oli puudu. Nagu mainitud - saad mille eest maksad. Sony poest sai ka läbi astutud, korralik valik üsnagi... muidugi hinnad olid üsna krõbedad, aga näha oli, et päris jamaga vähemalt ei tegeleta (eksponeerita). Hinnad hakkasid tornidel nii 5k+ (paar). Vähemalt oli kena ring loodud erinevatest kõlaritest ja diivan keskel ehk siis korralik kuulamis võimalus. Täna aega polnud seal kuulama hakata, vaja teised pereliikmed ka kaasa vedada, et otsustama hakata.

Comment

Ära kiirusta.
      Kui sa natukene kannatad,siis oota veidi.Ma olen kuulnud,et Tartus (Lõunakeskuses?) avatakse varsti üks korralik audio pood...
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
        Ära kiirusta.
        Kui sa natukene kannatad,siis oota veidi.Ma olen kuulnud,et Tartus (Lõunakeskuses?) avatakse varsti üks korralik audio pood...
        Kiiret pole, uurin alles elu audio maailmas !

Comment

Poes kõlarite kuulamisel on omad miinused, pigem miinused. Esiteks ei mängi nad selles ruumis, kus nad lõpuks mängima hakkavad ja see mängib üsna drastilist rolli. Teiseks on kõlarid uued, sissemängimata; ja heli muutub aja jooksul - seda tavaliselt paremuse poole. Kolmandaks harjub ka kuulaja kõrv kõlarite heliga Tegelikult siis... kaks viimast nüanssi kaaluvad ehk selle esimese üles.

Comment

Sekundeerin Chime tekstile, kuigi sissemängimise juttu tõenäoliselt selle hinnaklassi tehnikaga on raske märgata.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
              Ära kiirusta.
              Eks hinnad saavas sama "korralikud" olema vast siis.
              Samas ei näe ma üldse põhjust mis teemaalgataja peaks rabelema kui kodus on olemas estoniad ja aktiivne bassikas.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                Eks hinnad saavas sama "korralikud" olema vast siis.
                Samas ei näe ma üldse põhjust mis teemaalgataja peaks rabelema kui kodus on olemas estoniad ja aktiivne bassikas.
                Mina lihtsalt otsin kõlareid. Need estoniad ja bassikas on minu toas jah. Üleval korrusel on aga telekas ja elutuba, kuhu tahetakse süsteemi rajada. Hetkel on kõrgklassi sony LCD full hd 46" ... kõlareid aga null .. ehk siis pilt on super, aga helist pole juttugi.

Comment

Esmalt postitatud wermecher poolt
                  Mina lihtsalt otsin kõlareid. Need estoniad ja bassikas on minu toas jah. Üleval korrusel on aga telekas ja elutuba, kuhu tahetakse süsteemi rajada. Hetkel on kõrgklassi sony LCD full hd 46" ... kõlareid aga null .. ehk siis pilt on super, aga helist pole juttugi.
                  Kuidas selline variant?

Sub teil olemas - 0.1 0 EEK

Center oli Tamsare Euronicsis - Audes CS-325 hinnaga 2400 EEK (viimane "avatud karp") must tegib 1.1

Tallinna Kaubamajas oli viimane paar Audes 115 hõbe hinnaga 1995 EEK !!! see tegib 3.1

Taga kõlarid - osta odavad, hiljem müü, kui leiad midagi hea.

Receiver: siin foorumis oli Denon AVR-1800 ja AVR-3801 hinnaga ~3000EEK
                  See on natukene rohkem kui 7K, aga kokku tegib hea heli.

Comment

Centeri peale esialgu nii palju ei taha küll matta. Prioriteet on esimesed tornid ja ressiiver. Audeste kohta tahaks mõnda sõna kuulda ja kas keegi need hinnad ka tõeks kinnitaks? Tartus tahaks ju kuulata ja asjad võikski Tartus asuda... tallinna väga ei ole mahti sõita.

Ei tahaks uskuda et Audesed nii odavad saavad olla, kui noortehnik tahab nende eest 30 000 EEK.
                    viimati muutis kasutaja wermecher; 19 m 2009, 00:33.

Comment

Esmalt postitatud wermecher poolt
                      Centeri peale esialgu nii palju ei taha küll matta. Prioriteet on esimesed tornid ja ressiiver. Audeste kohta tahaks mõnda sõna kuulda ja kas keegi need hinnad ka tõeks kinnitaks? Tartus tahaks ju kuulata ja asjad võikski Tartus asuda... tallinna väga ei ole mahti sõita.

Ei tahaks uskuda et Audesed nii odavad saavad olla, kui noortehnik tahab nende eest 30 000 EEK.
                      http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=&id3=2530
                      Noortehnikus kõik audese kõlarid saama hinnaga - 30.000 EEK,

Siin on väike review Audes 105: http://www.soundberry.com/0_0001a6.html

115: suurem korpus ja natukene parem bass.
                      2000 kr eest - nad on superhea kõlarid.
                      Eile oli kaubamajas, nad on olemas.

Comment

Äkki tead täpsemalt kus poes nad olid, et saaks helistad? Mis firma seal müüs. Olen ju ise Tartu inimene, pole võimalust nii kohale sõita ropsust uudistama.
                        viimati muutis kasutaja wermecher; 19 m 2009, 00:55.

Comment

Esmalt postitatud D.D.D. poolt
                          Kuidas selline variant?

Sub teil olemas - 0.1 0 EEK

Center oli Tamsare Euronicsis - Audes CS-325 hinnaga 2400 EEK (viimane "avatud karp") must tegib 1.1

Tallinna Kaubamajas oli viimane paar Audes 115 hõbe hinnaga 1995 EEK !!! see tegib 3.1

Taga kõlarid - osta odavad, hiljem müü, kui leiad midagi hea.

Receiver: siin foorumis oli Denon AVR-1800 ja AVR-3801 hinnaga ~3000EEK
                          See on natukene rohkem kui 7K, aga kokku tegib hea heli.
                          Audes 115 seal kaubamajas 1995 kr võib olla tüki hind?
                          NB! Ja teemaalgataja ei rahuldu selle madala otsaga kindlasti!
                          http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Esmalt postitatud Crimson poolt
                            Audes 115 seal kaubamajas 1995 kr võib olla tüki hind?
                            NB! Ja teemaalgataja ei rahuldu selle madala otsaga kindlasti!
                            Paar!

Audes 115: 42-20.000
                            Audes Blues: 45-20.000
                            RRR S400: 25-25.000

Teh.spetsifikatsionid ei anna midagi

Comment

No nüüd on ikka jumala pudru ja kapsad.
                              Mis siis on võtta kasutada ja mida mitte.
                              Minu mõte oli et kui estoniad ja aktiivne bassikas olemas, siis saaks neid põhikõlaritena kasutada, juurde oleks vaja keskõlarit millesse on mõtekas investeerida sest kõne on tähtis saamaks aru filmist ja oleks ostnud tagakõlarid ja audes ju sobiks komplekti ilusti. Hiljem saab ju need estoniad vahetada suuremate audeste vastu välja.
                              Mina teeks nii aga nii ei pea tegema.
                              Noh ja resiiver siis jah selline oma valik.

Comment

MK jumala õige mõte. Subbar olemas, esimesteks kõllideks osta korralikud tornid ja korralik keskkõlar, tava viska panoraami tegemiseks estoniad. hiljem saab tõesti ka taha visata mingid tornid, aga ma ei näe mõtet, kuna taha tuleb niikuinii vähendatud heli, juhul, kui diivan või muu istumisase ei ole keset tuba ja kõllid nurkades. Ress on jah juba oma valik...
                                Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                                X