Info : http://www.visaton.com/en/bauvorschl...oii/index.html
Tervist!
Kuna sai lapatud vähekene foorumipõhist infot ehitamise koha pealt, siis tekkis üsna soe tunne ka enda sees ja nüüd siis kätte jõudnud ärevus, ise esimene kõlariprojekt valmis teha. Olen alati tahtnud ise kõlarikasti valmistada, aga see seniks olnud vaid väike mõte mu peas, mida kahjuks pole suutnud teostada. Vaadates, et lihtsamate projektide ehitamine päris raketiteadus polegi, siis plaaningi võtta soovitatud Visaton Alto II tornid. Küll, aga mitte 4Om, vaid mina sooviks neid ehitada 8Om tornideks. Tean-tean... teemasid ju foorumis juba mitu, miks veel vaja? ... eks ikka lihtsalt selle tagamõttega, et saaks otsast peale alustada "lollide küsimustega" ja vaikselt foorumi abiga asja arendama hakata. No ja eks vast klõpsiks mõned pildid ka ehitamisest, kui asi reaalse vungi sisse saab. Tõenäoliselt natukene seedin seda kõike algul ja siis hakkan komponente varuma ja meisterdama.
Kõigepealt sooviks nüüd vähekene informatsiooni küsida. Peas kripeldavad ju siiski küsimused.
* Milliseid elemente siis täpsemalt peaks kasutama? Kas võtta 1:1 kõik või soovitate midagi välja vahetada? Kasvõi selle tagamõttega, et ehk odavam ots teeb ka üsna head heli ja on isegi praktilisem. Küsin ka selle pärast, et asja tahan siiski 8Om peale ehitada.
* Keegi oskab öelda orienteeruva summa, mis selle projekti alla peab matma? Ning mõned vihjed oleks teretulnud, mille arvelt saaks säästa. Ehk siis alati ei pea kõike poest võtma, kui koduvahenditega saab sama hea.
* Filter - lõpptulemus 8Om, kas võin kasutada järgmist valmis skeemi, mille leidsin eelmisest Alto II 8Om projekti teemast? Kas on saadavalt ka valmisfiltrit? Palju hinnavahe tuleks?
Lõpetuseks :
Kas Alto II kloonid oleksid oma hinda väärt? Ütleme siis, kui nii enamvähem täitsa korralikud teeks. Mis oleks samaväärsete kõlarite hind poest ostes?
Tänud ette!
Comment