Teade

Collapse
No announcement yet.

S-70 Kõlarite vahetus ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S-70 Kõlarite vahetus ???

ET sikue küsimus plaanis vahetada kõik 3 kõlarit ära
    aga nüüd omadega jännis ei tea mida asemele panna ja kust neid osta isiklikuld meeldiks kui sub oleks RMS-100w äkki keegi oskab tarka nõu anda

Vs: S-70 Kõlarite vahetus ???

Et,sul nagu s-70 ja tahad vahetada subaka vastu.Kui nii ja sinu kõllid korralikud siis pakkuda yamaha sw-105-koos 5m reciivri ühendusjuhtmega.

Comment

mina sain jällegi nii aru, et on s70, millel kõik kolm elementi põlenud, ning nüüd tahab sinna mingise bassika aretada.

teema alustajale: küsimus võiks teinekord lihtsamini ning konkreetsemalt kirjas olla.
      edu.

Comment

No ei oska tänapäeva noorte keelt.

Comment

Kas see on kellegil meeles et nähtus nimega S-70 vajab normaalsel juhul "motion feedback" võimelist bassivaljuhääldit?
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Ma saan aru et ta alles planeerib küsida seda.

Comment

Kindlasti küsib ta siis kas sobivad 2x8oomi mähistega valjukad

Pannkoogipäeva puhul ütlen et ei sobi
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

tegelt on asi niis et mull on radiotehnika 2 s70 kõlarit ja kõik helikad on läbi nüüd on tahtmine midagi uut ja paremat panna sinna sisse

Comment

Esmalt postitatud maffia13 poolt
                  tegelt on asi niis et mull on radiotehnika 2 s70 kõlarit ja kõik helikad on läbi nüüd on tahtmine midagi uut ja paremat panna sinna sisse
                  Lepiks kokku, et hakkad siin korralikku eesti keelt kasutama, või saadetakse keegi kusagile! Kui tõtt tahad teada, siis mine kauplusse ja osta uued valjuhääldid ja sama tüüp, mis seal oli. See ei ole nii, et igasse suvalisse kasti, paned mida tahad ja S-70 kasti midagi paremat pole! Kui kaupluse aadressi ei tea, siis küsi, teadjamad teavad, kust mida osta. Veel soovitaks foorumit lugeda ja otsingut kasutada, sest seda S-70 ja S-90 teemat on piisavalt.
                  viimati muutis kasutaja humax; 22 m 2009, 12:14.

Comment

Ei taha hästi uskuda, et kõlaris saavad kõik kolm valjuhääldit korraga läbi olla, või juhtus midagi väga hullu, mis seletaks antud situatsiooni teket? Kuidas tegid kindlaks, et valjuhääldid (pane tähele "väljuhääldid" mitte "kõlarid") läbi on?

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                      Ei taha hästi uskuda, et kõlaris saavad kõik kolm valjuhääldit korraga läbi olla
                      Just! Pakuks, et hoopis S-70 kõlarisse sisseehitatud võimendi ei tööta.

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                        Ei taha hästi uskuda, et kõlaris saavad kõik kolm valjuhääldit korraga läbi olla, või juhtus midagi väga hullu, mis seletaks antud situatsiooni teket? Kuidas tegid kindlaks, et valjuhääldid (pane tähele "väljuhääldid" mitte "kõlarid") läbi on?
                        kõik kolm on suht mädad naad on mingi 2,5 aastat keldris olnud mul on just ainuld kasti vaja ja mingeid normaalseid tänapäevaseid valjukaid sisse muidu need alksed võimud töötavad mõlemad aga mulle meeldib rohkem väline võim mis mul parajasti ka olemas mingi vanema tüübi philips

Comment

usun, et loogilisem oleks sel juhul juba uued kastid teha.
                          raske juhus oleks leida vastavate mahu jne andmetega elemente, mis kastide täis potensiaali ära suudaks kasutada, kui just originaalselt olnud elemente uuesti ei soovi.

Comment

Tundub suht ebareaalne,et kõik elemedid läbi põlevad.Sisse ehitatud võimendid ei lubaks seda.

Comment

Esmalt postitatud maffia13 poolt
                              kõik kolm on suht mädad naad on mingi 2,5 aastat keldris olnud mul on just ainuld kasti vaja ja mingeid normaalseid tänapäevaseid valjukaid sisse muidu need alksed võimud töötavad mõlemad aga mulle meeldib rohkem väline võim mis mul parajasti ka olemas mingi vanema tüübi philips
                              Ühesõnaga sul on mingeid kestasid vaja kuhu uued elemendid sisse panna. Võime vahetuse teha. Mul kestasid küllaga, sinult S-70 vastu

Comment

Working...
                              X