Teade

Collapse
No announcement yet.

Kesksagedus elementi S90'le

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kesksagedus elementi S90'le

Tervist! Probleem nimelt järgmine: S90'te kesksagedus elemendid näevad välja nagu keegi oleks neid kruvikeerajaga pussitanud, niisiis vaja uusi. Ise pole audiotehnikaga kuigi sinapeal ning küsiks siit abi, millisega ma selle asenama peaksin ? Teine küsimus ka, eelmine omanik on nende S90'te bassielemendid välja vahetanud 12" 180W'te vastu, loogiline oleks järeldada et tegelikult oleks nendele bassikatele suuremat kasti vaja ?

Vs: Kesksagedus elementi S90'le

oleneb konkreetsest valjukast, aga selle 12" bassika sisse vägistamine nõudis talt ikka üks tegu tööd...

kesksagedust, juhul, kui see 12" bassikas on tõesti parem, siis WS13 peaks kärama küll...
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Kohe päris huvitav oleks pilti asjast näha
      Muidu mul üks kesksageduselement S-90 kastile on olemas. Pildid : http://web.zone.ee/rastrophuck/Valju...90%20valjukad/ nimega "kesks,1,2,jne"

Comment

Tegin siis asjast pildi kah, teise kõlari on keegi aerosooliga süsimustaks värvinud ning ei näe eriti hea välja Kastis sees ka paras hunnik mingied elektroonika komponente millede funktsioonist pole mul aimugi.. http://img137.imageshack.us/img137/8508/pb270147.jpg

Comment

Esmalt postitatud Rob poolt
          Kastis sees ka paras hunnik mingied elektroonika komponente millede funktsioonist pole mul aimugi..
          Nuh see "hunnik mingied elektroonika komponente" on tegelt helisagedus filter.(igale valjuhääldile seal) Kui kõlar teeb ilusti häält(ei ole kõrvalisi helisid ega muud sellist) ja aind väljanägemine segab siis tee katted peale ja silmal pole valus vaadata natuke katkist elementi. Minu kõlarikatted.
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

nüüd sul topelt vented box
            aga mis marki bassikas asemele on pandud?

Comment

Vot ei leidnud googlest. Taha kirjutatud Profi Sound 300mm subwoofer 180W. Hetkel vahetasin ühel kesksageduse ära, too oli täiesti läbi. Kas peaks ka teise kõlaril ära vahetama, on küll katki aga heli erinevust küll ei taju.

Comment

siis ei pea kui heli korras

Comment

Veel üks kiire ja rumal küsimus. Mis juhtub kui kast jääb kõlarile väikseks ? Hetkel bassi elemendid alla 50 Hz millegipärast ei mängi, äkki jääb s90'te õhuava väikseks ?

Comment

Miks sa arvad,et alla 50 ei mängi-mõõtsid millegagi.Ja see kõlariehitus on ikka terve teadus-ainult elementide vahetus ja aukude suurendamisega ei paranda sa midagi.Aga siin foorumis kõlariehitusest juttu küll-loe ja hari ennast.

Comment

Minu silmale on neid monstrumeid küll valus vaadata :S

Comment

Tasuta saadud asjadelt ei tasugi väha palju loota Samas enda jaoks palju olulisem et nad korralikult mängiksid.

Comment

tõenäoliselt tegu autoelementidega...
                          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                          X