Teade

Collapse
No announcement yet.

S-70 ehitamine?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S-70 ehitamine?

Tere!
    Plaan teha 2 kõlarit sellist nagu S-70.Kasti mõõdud samad ja ka bassielement,kesksagedus ning kõrgsagedus ka.Ma pole just selle audio tehnikaga väga sinapeal ning soovisksin nõu saada.Tuttava S-70-tel on mingi imelik asi seal kasti sees veel,räägitakse et mingi eelvõim vms asi,vaatasin et bassielemendil oli ka 4 klemmi...siinkohal tahaks teada et kas helikvaliteet kannatab kõvasti kui ma teen samade mõõtudega kasti,samade andmetega elemendid panen ka kasti aga eelvõim jääb panemata?niiöelda mul nagu ei ole eelvõimu võtta kuskilt ning elemendid lähevad ka 2 klemmiga.Loodan et väga segane jutt ei tulnud

Vs: S-70 ehitamine?

a ja siis äkki keegi oskab siia ehitatavale kastile vajalikud elementide mõõdud ka panna mida osta vaja.Mis sobiksid.
    1)Madalsagedus ehk sis vist bassielement
    2)kesksagedus
    3)kõrgsagedus

Comment

S70 on aktiivkast (sisaldab lõppvõimendit) kuid seda saab kasutada ka ilma selleta. Aktiivkast võimaldab tänu kasutatavale tagasisidele (selleks ka nelja klemmiga valjukas) saada madalas otsas veidi paremat heli.

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt
        S70 on aktiivkast (sisaldab lõppvõimendit) kuid seda saab kasutada ka ilma selleta. Aktiivkast võimaldab tänu kasutatavale tagasisidele (selleks ka nelja klemmiga valjukas) saada madalas otsas veidi paremat heli.

Jumala õige jutt ,endal olnud poolteist aastat S-70 ilma sisseehitatud võimuta ja helil pole minu meelest häda midagi . Bassielemendi ühest ostsast on lihtsalt mähised lahti , kuna neile pole kasutust

Comment

Ära ei tuleks unustada, et filter tuleks ikkagi vahele torgata.

Comment

Working...
          X