Kas keegi on kuulnud midagi Punase RETi proovipartiist, mis tehti vahetult enne nõukaaja lõppu Inglismaale saatmiseks. Neid olla tehtud 1000 tk. Mul on üks selline paar kodus, aga ma ei tea nende kohta mingeid tehnilisi andmeid. Oleksin väga tänulik, kui keegi oskaks mind selles suhtes valgustada. Kastid ise on umbes 50cm kõrged ja päris rasked. Mingeid märgistusi peal ei ole.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Punase RETi proovipartii kõlarid
Collapse
X
-
Vs: Punase RETi proovipartii kõlarid
Aga näita pilte sellest! Võibolla oskame midagi arvata siis.
Kui piltideni asi läheb siis proovi katted eemaldada (kui on/saab) sest nii näeme mis valjuhääditega tegu. Mõõtmed võiksid ka täielikud olla.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
-
Esmalt postitatud sarah4u pooltKas keegi on kuulnud midagi Punase RETi proovipartiist, mis tehti vahetult enne nõukaaja lõppu Inglismaale saatmiseks. Neid olla tehtud 1000 tk. Mul on üks selline paar kodus, aga ma ei tea nende kohta mingeid tehnilisi andmeid. Oleksin väga tänulik, kui keegi oskaks mind selles suhtes valgustada. Kastid ise on umbes 50cm kõrged ja päris rasked. Mingeid märgistusi peal ei ole.viimati muutis kasutaja humax; 01 m 2009, 11:30.
Comment
-
Kõlar tolle "inglikeelse" 010 komplektis oli ju ikka sama nagu ta kogu aeg oli, lihtsalt teises keeles. 35AC-021.
Üksjagu "lääne" versioone viidi Saksamaale ja Hollandisse. Saksas ilmus siis ka paar artiklit "HiFi aus Sowietunion" laadis, kus kõlarid näiteks said suht positiivse hinnangu isegi.
Ootame mida teema algataja meile näitab.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Kahjuks ei saa ma teid praegu piltidega rõõmustada, sest elan ise välismaal, aga kastid on Eestis. Võin jõulude ajal selle teema uuesti üles võtta ja siis pildid panna.
Kui see on 010 komplekt, kas see sobib siis ka Estonia 010 võimudega? Ma ei tea asjast suurt midagi, tean vaid, et takistused peavad sobima. Mis nende kõlarite takistus võiks olla?
Mul seisavad kodus Estonia 010 võimud ja plaadimängija ja Priboi ekvalaiser, mõtlesin, et võiks need ükskord lasta kellegil korda teha ja uuesti mängima panna. Praeguseks on nad juba aastaid tolmu kogunud.
Comment
-
Ega siin miskit keerulist ei ole, vaata http://www.audes.ee/?id=1775 , selles reas aasta 1982 ning kui seal nähtavad kõlarid on samad mis sul kodus siis on saladus ja pildiprobleem lahendatud.
Reeglina sobib Estonia lõppvõimendiga 8 oomine kõlar.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment