Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus visaton altode kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus visaton altode kohta

nimelt tekkis küsimus uurides sat/sub süsteemi visaton alto genesis.
    nimelt on süsteemis 2 woofrit. woofri filtri skeemil aga on märgitud miskipärast output, millel on filter juba ees. huvitab mind et kas see output peaks siis sateliitidesse minema? ja miks siis on seal veel filter ees, kui kõllides endas on ka...oleks võinud ju terve filter siis kõlaris olla, et saab eraldi ka sama effektiivselt kasutada.

ootan huviga vastuseid!

Vs: küsimus visaton altode kohta

Filter on ehitatud meelega nii, et bassikaid ja satelliite saaks ka eraldi kasutada.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

saaks? selle skeemi kohaselt minu arusaama järgi just ei saa ju, kui osa sateliitide filtritest supaka kastis on!

Comment

Kui sa lisad supakad, siis on põhimõtteliselt 3-riba jaoks filter. Ehk siis lõigatakse satelliite natuke alt maha, et nad supakatega kokku sobiks.
        Minu DIY blogi

Comment

OK, see on selge nüüd.
          aga kui ma tahan neid sateliite mõne teise woofriga kasutada, näiteks visatoni mini sub 170, siis võin vabalt neid koos kasutada, või peaksin olemasolevaid filtreid muutma, et nad hakkaksid woofriga koos õigesti toimima?

Comment

Esmalt postitatud kapsas poolt
            aga kui ma tahan neid sateliite mõne teise woofriga kasutada, näiteks visatoni mini sub 170, siis võin vabalt neid koos kasutada, või peaksin olemasolevaid filtreid muutma, et nad hakkaksid woofriga koos õigesti toimima?
            Saad ikka kasutada. See supakas on plaatvõimuga ning võib eeldada, et plaatvõimul on filtreerimisvõimalus olemas.
            Minu DIY blogi

Comment

küsimus tarkade klubile: kas on mõtekas koos genesistega kasutada seda woofrit - http://www.visaton.com/en/bauvorschl...039/index.html
              kas filtriga läheb raskeks?
              äkki on kellegil paremaid ideesid? eesmärk on võimalikult hea hinna ja kvaliteedi suhtega woofer teha. eelarve ca 1000.- ilma kastita.

Comment

Working...
              X