Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton w130 s kasti suurus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton w130 s kasti suurus?

Tahan ehitada korralikumat kasti, kuid foorumist ei ole just otseselt kasti suuruse kohta andmeid leidnud.
    Kas see 20 L on normalne sellele kõlarile?
    Visatoni kodulehel on antud :
    -7 l/closed - 86 Hz/0,75
    - 20 l/bass reflex BR 6.8 (length 4 cm) 44 Hz
    - 30 l/bass reflex BR 19.24 (length 12 cm) 39 Hz -

Vs: Visaton w130 s kasti suurus?

andmed ju olemas ,kus probleem arvutada aind kasti suuruse et ta 30l oleks ja paned visatoni antud inventeri samade mõõtudega ja korras

Comment

Kas sa tahad teha põranda- või riiulikasti? Iseenesest on see 20L kast ok, aga minu arust soovitatud inverteri ava on tiba väike. Selle asemel võiks kasutada 50mm kanalitoru.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Ise olen bassbox Pro-ga arvutades saanud 15.8l kui hoida sagedused ühtlasena lõpus .

Rohkem olen huvitatud põranda kastidest. Inverter tuleb kandiline.

30 L kast nii väiksele kõlarile on minu jaoks natukene imelik.

Comment

Esmalt postitatud dmx999 poolt
          Ise olen bassbox Pro-ga arvutades saanud 15.8l kui hoida sagedused ühtlasena lõpus .

Rohkem olen huvitatud põranda kastidest. Inverter tuleb kandiline.

30 L kast nii väiksele kõlarile on minu jaoks natukene imelik.
          Kas BBP-s parandasid elemendi andmed ära? Seal on mingid vanad ja väsinud andmed. Mul annab vähe suurema kasti - aga vahemikus 17-22L peaks olema enam vähem okei. Boxsimis võiks ka korra simuleerida.
          Mis element kõrvale tuleb ja mis filter?
          Minu DIY blogi

Comment

Kas polegi oluline mis muusikastiili kastid peaksid kõige paremini esitama?
            Põrandakõlaritena on 30L vist disainilt ilusam kui 20L teha sihvakate ja kõrgete tornidega ei paista se element nii väike midagi kui 30L kuubikus

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt
              Kas polegi oluline mis muusikastiili kastid peaksid kõige paremini esitama?
              Põrandakõlaritena on 30L vist disainilt ilusam kui 20L teha sihvakate ja kõrgete tornidega ei paista se element nii väike midagi kui 30L kuubikus
              Põrandakõlareid võid vaheseinaga ka 4L teha kui tahad. 30L ei ole selline suurus, mida ainult kuubikuga saab.
              Minu DIY blogi

Comment

Kõlar hakkab mängima kesk- ja madalsagedusi. Filtrit veel päris kindlalt välja valinud ei ole. Üldiselt minu muusika stiilile arvestades sobiks hästi kinnine kast , kuid see element sellesse ei sobi mitte üldse.Erilist mõtet ei näe 30 l kastil , sest madalatel sagedustel aitab kaasa Subwoofer .

Pean siis andmeid uuendama . Ise sain 16-25l. Nüüd vähemalt tean, et see 20l on vägagi realne sellele kõlarile.

Comment

Kõlar hakkab mängima kesk- ja madalsagedusi. Filtrit veel päris kindlalt välja valinud ei ole.
                  Küsin täpsustuseks üle: kas valjuhääldi "hakkab mängima kesk- ja madalsagedusi" või kõlar?
                  Kõrgsageduseks soovitan juurde G20SC või odavuse põhjal SC10N.
                  Minu DIY blogi

Comment

Erilist mõtet ei näe 30 l kastil , sest madalatel sagedustel aitab kaasa Subwoofer .
                    Ei lugenud nagu kusagilt välja et woofer kah süsteemis oleks. Veelvähem et mis ja kuidas mängiv asi.

Comment

Working...
                    X