Teade

Collapse
No announcement yet.

Kast Visaton B200-le

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kast Visaton B200-le

    tere
    aeg siis niikaugel et olen otsustanud oma visaton b200 elementidele kastid ümberehitada. Open bafflena jääb minujaoks ikka bassi väheseks. Kusagilt on silma jäänud et asjad pidavat horn tüüpi kasti jaoks head olema. kasutasin ise otsingut aga ühtegi plaani ei suutnud leida millejärgi neile horn kaste teha. inverterkastina on silma jäänud "Solo 100". Kui kellegil on minuga mingeid häid mõtteid jagada teemal või saab mind mõne hea lingiga abistada olen väga tänulik.

    mattias


    #2
    Vs: Kast Visaton B200-le

    Ich habe seit kurzem einen Röhrenverstärker Destiny EL34SE und höre mit einem Buschhorn mit FE 103S. Ich bin eigentlich recht zufrieden, jedoch vermi

    ?
    -

    Comment


      #3
      Vs: Kast Visaton B200-le

      Mingid bassikad siis juurde ehk parandaks selle vea.

      Comment


        #4
        Vs: Kast Visaton B200-le

        Mul on Solo 100, kunagi 3a tagasi Intzu tehtud. Bassid reguleeritud minimaalseks (kasti tagaosas oleva käigu ehk Helmholzi resonaatori vatiga täies ulatuses sulgemise teel). Vahel mõtlen ka, et bass on mõnevõrra kuiv, aga muidu kipub minu ruum kumisema. Muidugi, kuulamisruum määrab ka palju. Mul on palkseintega puitmaja, ruumi kõrgus 310cm. Tule ja kuula. Pärnus.

        Comment


          #5
          Vs: Kast Visaton B200-le

          Jah, B200 proovitud/kuuldud igatpidi ning tee või tina aga lahtiselt laualt ei raatsi neid ära korjata(-: Mõtled küll,et teed korraliku kasti ja asi ants aga ei ole ikka nii magus kuis lahtiselt! Tõsi ta on,et bassi võiks vahel rohkem olla ning see peadmurdmine hakkabki!(-: Ei taha ju mingi hirmsa kuminaga kõike ilusat ära ka rikkuda seega vaja miskit kvaliteetset sinna kõrvale!
          Ausalt öeldes,murran ise ka hetkel pead sama asjaga ning ei ole veel suutnud otsustada. Kõige lihtsam oleks jätta b200 lahtiseks ning kastid alla eraldi madalat mängima,sobiks isegi 2x bg20 push-pullis kasti kohta ja hea kui veel aktiiv filtritega! Samas,tahaks ikka kõik kastivabalt lahendada aga siis on väga tähtis elemendi valik! Endal on olnud see NoBox kit siis koos BGS40-ga ja ei saanudki asja korralikult mängima.Arvan,et BGS40 on Qts liiga madal ning sellest ka see ebameeldiv kumin millest mina lahti ei saanud!
          Üks üsna kindlapeale minekuid oleks siis ehk paljukiidetud Eminence alpha 15A mille kohta leiab vägapalju infi OB-l kui ka B200 kooslusega!
          http://www.album.ee/user/16860279

          Comment


            #6
            Vs: Kast Visaton B200-le

            ainus mis kahjuks või õnneks kindel on, on see et OB lahendusse nad ei jää. Kuulamisruumi lahendus tegelikult eriti ei soosi mul siin OB lahendust. teiseks pole hetkel töötu olles raha et hakata ostma kalleid basse ja filteid, veelvähem elutuba ümberehitama hakata. Kastid saaks hetkel teha küllatki odavalt ja kuna pole oma elemente varem kastides proovinudki siis on ikkagi kange tahtmine äraproovida mis häält teevad. eks näis mis uus nädal toob, kui midagi konreetset otsustan annan teada ja üritan kursis hoida, ehk on kellegile teisele kasulik.
            niipalju võin siiski öelda et juba vanast telkeviisorilauast tehtud plaatidel väikese filtriga koos on need parima heliga kõlarid mida ma kuulnud olen.

            Comment


              #7
              Vs: Kast Visaton B200-le

              b200 teeb nii head häält (OB-l), et pole viitsinudki arendusega kuhugi jõuda. Juba hulka aastaid on b200+w250s-d korralikult kõlariteks vormistamata. Kontseptsioon oleks selline, et b200 esitaks ylalpool lõikesagedust, mis lauast olenevalt jääks kindlasti alla 500 Hz ja vuhver siis aitaks altpoolt. Bassikad oleks aga hermeetilises suures kastis, nii 100-liitrises, vähemalt, ja ei mingit inverterit asja rikkuma.

              Aga nii ta on, lihtsalt vist ei tunne kõvemtest bassidest suurt puudust. Pysivalt pooleli, asi on biampi korralduses, kuid w250s tundlikkus on reaalselt ikkagi väike, tundub, et pakutud parameetritest väiksem.

              Comment

              Working...
              X