Teade

Collapse
No announcement yet.

Valmiskõlarite modimine, B&W CDM 7SE

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valmiskõlarite modimine, B&W CDM 7SE

Tere.

Viitsib keegi targem pilgu peale visata, et kas
    http://www.fl-electronic.de/modifikation/b_und_w.html (http://translate.google.com/#de|en| vajadusel abiks)
    lehel olev jutt ka miskit väärt tundub olema?

Või mis on üldse üldine arvamus, tasub üldse poekõlareid modida või lihtsam uusi otsima hakata?

---
    T

P.S. Ärge nüüd esimese asjana küsige, et mis olemasolevatel viga - viga ei miskit aga alati võiks ju ka samm edasi liikuda...

Vs: Valmiskõlarite modimine, B&W CDM 7SE

Ma saan aru, et mod koosneb kolmest osast: piigid kastile, kaabli vahetus ja tviiteri monteerimine ujuvalt. Iseenesest midagi keerulist pole, võid ju proovida. Tõenäoliselt muutub heli kõige rohkem piikidega. Tviiteri ujuvalt kinnitamine annab ehk efekti valjemalt kuulates.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Vs: Valmiskõlarite modimine, B&amp;W CDM 7SE

OK, "jalakesed" on tegelikult juba algusest saati kasutuses.
      Aga kaablite vahetus või nt. lausa uue filtri tegemine, tundub see arukana?

Comment

Vs: Valmiskõlarite modimine, B&amp;W CDM 7SE

Filtri puhul võiks esimene ja mõistlikum samm olla selle üksikute komponentide kvaliteeti parandada - ala sama väärtus aga raudsüdamega pooli asemel õhksüdamik, elektrolüüt konde asemel polyprop vms jne.

Samas ega seegi lihtne teostada pole. Aegajalt ei saa originaal filtrit kuigi lihtsalt kastist isegi kätte mitte. Kui saab siis ei ole elemendi väätused peal kirjas vaid need tuleks ise üle mõõta jne jne. Ehk et võimalik on teha aga mitte lihtne.

Tweeteri ujutamise asemel soovitaks mina hoopis woofer lahti keerata ning kasti seintele auto audios kasutatavat pigimatti kleepida - see vähendab nii kasti seinte resoneerimist kui lisab massi mis omakorda stabiliseerib kogu kasti. See modi on lihtne teostada ka.

Ergo

Comment

Working...
        X