Teade

Collapse
No announcement yet.

Monacor WG-300 / Seas 27TBCD/GB-DXT / Hifitalo WG?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monacor WG-300 / Seas 27TBCD/GB-DXT / Hifitalo WG?

Tere,

Need 3 helisuunajaga elementi olen leidnud, mis oleks Euroopas saadaval. Ainukese neist on mõõtmised erineva nurga alt Seasi elemendil, mis on küll ilma vigadeta, kuid väikese suuruse tõttu ei saa seda kasutada suuremates süsteemides.

Kas kellelgi on olemas mõõtmised Monacor WG300 või Hifitalo suunaja http://hifitalo.fi/cat/product_details.php?p=999 kohta?

Kuskilt kuulsin, et foorumi kasutaja Ergo peaks neid Hifitalo asju omama. Mis elemendiga paaritasid ja kuidas rahule jäid?

Vs: Monacor WG-300 / Seas 27TBCD/GB-DXT / Hifitalo WG?

Mul on olemas neist kõik peale Monacor W300.

Originaalis on HiFi Talo waveguided mõeldud kasutamaks alum kupliga Seasiga 27TBFC/GTV
    Lisaks olen seda proovinud Seasi T29CF001 ja Vifa XT25-ga.

Kõigi variantidega on suures piiris sama teema, et otse teljel on suht suured muhud/augud kuid teljest juba 15 kraadi ja rohkem kõrvale minnes läheb asi ilusaks.

Hetkel ongi mul selle WG üks paar kuuma liimiga kokku liimitud XT25-ga. Lisaks on üks paar WG-sid originaalid ja kasutamata. Mõlemist neist olen valmis loobuma kui huvi ma arvan.

27TBCD/GB-DXT
    Nendega on projekt koos Peerless HDS134 5'' hetkel mõõtmisi ja krossi ootamas

DXT on tõesti päris vinge ning vähendab kasti srvade mõju ning samal ajal ühtib oma suunavuselt eriti 5'' hästi krossi piirkonnas. Selles mõttes saab selle projekti tulemus huvitav olema - oleks ainult piisavalt aega.

Lombi taga kasutatakse palju MCM WG-d. Olen mõelnud seda sealt taga ajada aga pole veel ette võtnud. Igatahes paistab see Soomplaste omaga võrreldes parema kujuga olema (kurgu osas tekib vähem negatiivseid mõjusid)

Ergo

PS. Mul on eri versioonidest ka igasugu pilt ja mõõtmisi aga siia foorumisse on neid tülikas panna. Seega PM kui huvi.

Comment

Vs: Monacor WG-300 / Seas 27TBCD/GB-DXT / Hifitalo WG?

Esmalt postitatud ergo poolt Vaata postitust
      Kõigi variantidega on suures piiris sama teema, et otse teljel on suht suured muhud/augud kuid teljest juba 15 kraadi ja rohkem kõrvale minnes läheb asi ilusaks.
      arusaadav, et sümmeetria tõttu ei ole otse telg kõige ilusam. Kuid kas ei peaks isegi 5 kraadise nurga all asi paremaks minema? Eks ikka oleks tänulik mõõtmistulemuste eest.

Google aitas seoses WG-300-ga: http://www.troelsgravesen.dk/C17mk4.htm
      suht lehe all on 0-40 kraadi mõõtmised 10 kraadiste vahedega. Huvitaval kombel on otse telg kõige tasasem, teised aga mitte nii head. Just mida vaja ei ole.

Comment

Working...
      X