Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus Visaton Alto 2 filtrite kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus Visaton Alto 2 filtrite kohta.

Tere!

Nimelt on käsil Visaton Alto 2 kloonide ehitamine. Olen siit foorumist vist uurinud peaaegu igat teemat selle kohta, kuid siiski on jäänud paar asja millest aru ei saa. Ehk oskab keegi aidata.

Click image for larger version

Name:	Alto 2 SC MK 2.jpg
Views:	1
Size:	13,8 KB
ID:	873594

Siin on siis filtri skeem. Niipalju saan ma aru, et milliseid poole ja kondekaid kasutama peaks. Kuid ehk oskab keegi öelda millised takistid? Hea oleks kui ELFA tootekoodi ka saaks

Ette tänades!

Vs: Küsimus Visaton Alto 2 filtrite kohta.

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ght=alto+kloon kas siin viimane postitus ei ole mitte linkidega ja puha ja kõik elfa poest?
    Condemn the hive.

Comment

Vs: Küsimus Visaton Alto 2 filtrite kohta.

Jep, kui midagi Alto II filtrite kohta praegu tahad teada, siis lappa heaga minu teemat, sest ma seal üsna palju küsitlenud ja uurinud nende kohta. Ning samuti on filtrid mõeldud 8Om kõlarite jaoks. Lisaks on teema värske ja kõige ehitamine on veel ees, seega kui läheb tõeliseks actioniks, siis hakkan ka vaikselt vast pildimaterjali lisama.

Teemas on olemas nii komponentide hinnakiri, kui isegi välja toodud filtri layoutid, et kui asjad olemas ja tinutama hakkad...siis võtad selle pildi kõrvale ja ülejäänud juba lihtne nagu lapselt kommi võtmine.

Btw, kui sul Alto II projekt endal ka käsil, äkki suhtleks ja arutaks ehitust jms?

Comment

Working...
      X