Teade

Collapse
No announcement yet.

Microlab solo-2 mod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Microlab solo-2 mod

Huvi pärast tahaks sellistest aktiiv kõlaritest veidigi paremat heli välja pigistada.Alustuseks mõtlesin et vahetaks filtritel kondensaatorid ära(olen lugend, et pidi aitama)
    Hetkel seal mingid Y.C NP tähistega elektrolüüdid(3 tk filtris)ja 5W10RJ keraamiline takisti ja kaks pooli.
    Milliste vastu võiks need kondekad vahetada et heli paraneks? Kas visatoni omade vastu?
    Ja mis veel võiks vahetada filtris? Kõlari elemendid võiks samaks jääda, tunduvad päris asjalikud.
    Hiljem võiks võimendi kallale minna, mis on seal need põhilised pidurid?
    Igasugune nõuanne oodatud kõlarite parendamiseks.
    Pilte võin ka teha kui keegi tahab

Vs: Microlab solo-2 mod

kõik juhtmed pane jämedamad ja uued.

Comment

Filtrisse minevatel ja bassikatel olen vahetanud jämedamate vastu ja minumeelest nagu isegi natuke mõjus

Comment

Esmalt postitatud by pass poolt Vaata postitust
        Hetkel seal mingid Y.C NP tähistega elektrolüüdid(3 tk filtris)ja 5W10RJ keraamiline takisti ja kaks pooli.
        Milliste vastu võiks need kondekad vahetada et heli paraneks? Kas visatoni omade vastu?
        Ja mis veel võiks vahetada filtris? Kõlari elemendid võiks samaks jääda, tunduvad päris asjalikud.
        Hiljem võiks võimendi kallale minna, mis on seal need põhilised pidurid?
        Kui on õhksüdamikuga pool, siis jäta koos takiga paika. Lüüdid võid vahetada sama väärtusega MKP või MKT vastu. Kõige õigem oleks muidugi elemendid ära mõõta ja filtri topoloogia nullist kokku panna.
        Võimu kohta võiks natuke rohkem infi tulla, siis ehk keegi foorumis oskab midagi kosta.
        Minu DIY blogi
        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Suurem pool on metallsüdamikuga. Võimendi on TDA7265 baasil. Homme kisun lahti ja teen pilte.
          Kas filtri kondekate voltide väärtus peab ka sama olema?
          viimati muutis kasutaja by pass; 06 m 2010, 21:58.

Comment

Kui tahad pooli vahetada õhksüdamikuga pooli vastu, muutub ka selle takistus. Pingetaluvus ei pea kondekatel sama olema, aga hea oleks kui ületaks 35V, mida uued tõenäoliselt ka on.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Working...
            X