Teade

Collapse
No announcement yet.

2x S-90F

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    2x S-90F

    Endal 2x S90f-id ja on keskuse taga keskus võimendab 185w 50/60Hz ja bass pole eriti hea kas kõllid lahjad või siis pean ostma hoopis võimu juurde
    Ja kui keegi viitsib võiks lähemalt neist kõllidest rääkida.

    Kui midagi puudu küsige!

    Tänud ette !

    #2
    Vs: 2x S-90F

    Tõenäoliselt muusikakeskus ikka pole päris see, millega võiks neid võimendada. Võiks ikka miski võim/ressiiver olla võtta. - minu arvamus.

    Comment


      #3
      Vs: 2x S-90F

      Miks kaks postitust? Sinu keskuse kirjeldusest järeldan et lugesid taga selle voolutarvet ja sagedust hoopis, selle 50 Hz juures on sul kodupistikus vahelduvpinge, mida su keskus sööb, täpselt nagu see 185W mida su keskus tarbib. Väljundvõimsus on sul palju väiksem sellel keskusel. Kindlasti hangi teine võimendi nendele kõlaritele, mitte ainult napilt jätkuva võimsuse pärast vaid sellepärast et muusikakeskused ongi ehitatud oma originaalkõlarite jaoks, et õige kõla oleks. Kõlarid ise peaks olema 35W RMS ja vist 8 oomi kohta. Üldiselt on see teema natuke tühine, sest taolisi jutte on siin palju olnud, otsinguga oleks leidnud piisavalt infot, proovi ja sa ei kahetse. Teine võimalus on leppida olukorraga ja kuulata nii et heli ei moonuta, selleks et midagi läbi ei põleks.
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

      Comment


        #4
        Vs: 2x S-90F

        onx15 tänud

        Comment

        Working...
        X