Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite piigid - miks need head on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlarite piigid - miks need head on?

Ma olen täheldanud et siin foorumis on keskmisest rohkem hella hingega kasutajaid kellele läheb korda mis internet neist arvab.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
      Ma olen täheldanud et siin foorumis on keskmisest rohkem hella hingega kasutajaid kellele läheb korda mis internet neist arvab.
      Kas selles foorumis arvatakse kellestki ILMA PÕHJUSETA halvasti?

Viimased postitused võiks küll "Foorumi tagasisde" alla liigutada ...

Comment

Mina ei saa üldse enam midagi aru, lõppkokkuvõttes need piigid pannakse ikka põrandale. Kas siis põranda konstruktsioon ei oma tähtsust? Tänapäeval parketti liim meenutab pigem mingit toorkummi laadset ollust, selline põrand peaks kull hästi sobima. Head kõlarijalad võib veel Lego klotsidest teha, kui fantaasiat kasutada: seest tühjad, ja piisavalt kõvad, väga hea ja kättesaadav materjal.
        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Küsin siis: kuidas sellist n -ö hullust saaks teisiti nomaalselt ja viisakalt lahendada? Erinevatest katsetustest meeldivad senini lihtsalt kõige rohkem. Olen katsetanud piike ,kive,silikonpunne,vilte jne Click image for larger version

Name:	IMG_20170302_183659.jpg
Views:	1
Size:	377,7 KB
ID:	869926Click image for larger version

Name:	IMG_20170302_183746.jpg
Size:	184,8 KB
ID:	869927Click image for larger version

Name:	IMG_20170302_183643.jpg
Size:	167,5 KB
ID:	869925

Comment

Esmalt postitatud Alari_H poolt Vaata postitust
            Küsin siis: kuidas sellist n -ö hullust saaks teisiti nomaalselt ja viisakalt lahendada?
            Milline on nende harjutuste eesmärk?

Comment

Mina treisin enda Estonia 35AC-dele täismaterjalist raudjalad 10x22mm otsa kleepsin vildi, et põrandat ei rikuks.
              Kõlarikasti põhja 20mm mdf plaadi ja summutuseks terve kasti sisse veel vatiini. Heli vahe on ikka kõrvaga kuulda ennem müdistas ja heli kandus põrandale. Nüüd probleem kadunud. Võta näpust mis täpselt aitab ja toimib mina kasutasin niinimetatud katse-eksitus meetodi ja toimib
              Seevastu tuttav tahtis kõlarid ise valmistada lasta. Koos leitsime lahenduse, miks mitte betoonist või hoopis graniidist sellest viimasest need tehtud sai. Tulemus oli päris hea jama oli selles, et tõstma pidi 2 mehega

Click image for larger version

Name:	IMG_20170303_103231.jpg
Size:	379,0 KB
ID:	869928

Parimat !
              88

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                Milline on nende harjutuste eesmärk?
                Huvi teada saada, kuidas mingi asi mõjutab ja eks pika näppimse peale saab ehk paremini kõlama ka. Kõrvaga mõõdan, seega ei oska öelda kas ja kui hea see viimane setting.

Mida ise arvan, et rohkem kuulen-
                Eraldus,detailsus, ruumilisus, rahu, igast pisi krõbinad paremini kuulda. Meeldivam, voolavam, põnevam.

Comment

Et siis soovitad seadmed panna kõveraks keeratud puidukruvidele nagu piltidel ja kohe heli meeldivam, voolavam, põnevam?
                  Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                    Et siis soovitad seadmed panna kõveraks keeratud puidukruvidele nagu piltidel ja kohe heli meeldivam, voolavam, põnevam?
                    Ei soovita, oleneb minu arust täitsa kõlaritest, milline millisele . Eelmised riiulikolarid olid piikidel , dynaudio jalad ja dynaudio kõlar, originaalis ongi piigid neile jalgadele mõeldud igale poole, nii üles kui ka põrandale. Need olid piikidega okeid. A praegult kasutuses olevad ei kõla üldse kui piikidele istudada. Minu soovitus, kui kannatust, siis tasub alati proovida erinevaid lahendusi.

Comment

Working...
                    X