Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika S90L

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika S90L

Mul on võimalus hankida sootsalt S90L kõlarid, need vist peaksid olema Lux või siis Limited seeria. Siit ka küsimus, kuna netist eriti infot nende kohta ei leidnud. Tean, et need peaksid olema 8 ohmised , aga kui võimsad need on? Kuna mul on yamaha rx-v450 ressiver , siis oleks plaan need sinna taha ühendada. Kas sellinne kooslus sobiks kokku?

Vs: Radiotehnika S90L

yamaha jääb kindlasti nõrgaks.
    vaja oleks neile ikkagi korralikku 2.0 stereo võimu/ressiiverit. 6.1 kodukino jublakatega võib pettumus suureks osutuda.

Comment

Esmalt postitatud mtts poolt Vaata postitust
      yamaha jääb kindlasti nõrgaks.
      vaja oleks neile ikkagi korralikku 2.0 stereo võimu/ressiiverit. 6.1 kodukino jublakatega võib pettumus suureks osutuda.
      ...ma ei saa küll aru, mille järgi siin otsustatakse et a/la "yamaha jääb kindlasti nõrgaks"
      ehh... andrjusa

Comment

Esmalt postitatud Andy poolt Vaata postitust
        ...ma ei saa küll aru, mille järgi siin otsustatakse et a/la "yamaha jääb kindlasti nõrgaks"
        omadel kogemustel analoogse technicsi 5.1(5x100w) kodukino ressiiveri ja analoogsete kõlaritega.
        olid 4 kõlarit järgi sellel technicsil stereo reziimis ja võimsust ja basse oli ikka vägagi vähe(alguses tundus kõik ok kuni polnud paremat kuulnud). nii paarikaupa kui neli korraga kuulates.
        kui sain korraliku stereovõimendi siis suutis üks paar tekitada paremat ja võimsamat heli kui ennem kaks paari korraga. basside sügavus ja heli õhulisus oli kahe erineva võimendiga nagu öö ja päev.
        kodukino ressiiverid on mõeldud ikkagi kasutamsieks sateliitkõlaritega+subwoofer filmide vaatamiseks(vähemalt selles hinnaklassis) ja stereo kõlarid korraliku stereovõimendi/ressiiveriga. aga see on kõigest minu arvamus. eks igaüks proovib aastate jooksul erinevaid asju vastavalt oma võimalustele ja leiab ise parima lahenduse.

Comment

Järsku sul need neli kasti töötasid vastandfaasis, tegid tööd üksteise vastu, plussid miinused olid ikka õigesti kõigil kastidel?

Comment

Esmalt postitatud prelude poolt Vaata postitust
            Järsku sul need neli kasti töötasid vastandfaasis, tegid tööd üksteise vastu, plussid miinused olid ikka õigesti kõigil kastidel?
            tänan muretsemast aga päris peapeale kukkunud ei ole=D

Comment

teema taas päevakorras.. mtts-il oli õigus, Yamaha rx v450 pole õige riistapuu neid kõlareid võimendama. Nüüd mul plaan kodukino ressiver väljavahetada streoressiveri/stereovõimendi vastu. Aga seoses sellega tekkis küsimus, millise . Milliste näitajatega võimendi oleks optimaalne neile kõlaritele. Ja äkki oskab keegi mõnda konkreetset võimendit soovitada. Eelistatud oleks kasutatud tehnika ja kaugjuhtimise olemasolu.

Comment

kas need on sellised kõlarid? http://www.youtube.com/watch?v=yM69_524Sg4
                M:sony kõlarid ss-rg30

Comment

Need mingid isetehtud leiutised..

Comment

eksid, need on ikka vabriku toodang. Tegu siis lingilt kõige alumiste kõlaritega http://www.eliteweb.com/baltlines/balt2.htm

Comment

on jah vaatasin ,et bassikatel on erinevad tolmu kupplid..

Comment

Working...
                      X