Teade

Collapse
No announcement yet.

Aidake komplekteerida 5.1 kõlari komplekti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aidake komplekteerida 5.1 kõlari komplekti

Tere
    Sõber soetas 5.1 Kodukino ressiiveri Yamaha RX-V465 ja nüüd oleks vaja kõlareid.
    Põhirõhk oleks muusika kuulamisel.
    Ei oma ise piisavalt kompetentsi nõustamisel.
    Oleksite nii lahked ja annaksite soovitusi valiku tegemisel.
    Kas soundshopi lehel oleks midagi asjalikku ?
    Hinnapiir oleks 15 000 kr.
    viimati muutis kasutaja Scott; 29 March 2010, 04:17. Põhjus: oli topelt

Vs: Aidake komplekteerida 5.1 kõlari komplekti

110 vaatamist.
    Kas keegi tõesti ei oska midagi soovitada ?

Comment

Esimene Võimalus : JBL

Teine Võimalus :
      PEAKÕLARID HECO Võib kesksagedusest puudu tulla!
      TAGAKÕLARID HECO
      KESKKÕLAR HECO
      SUB JBL 250W või SUB HECO 100W
      viimati muutis kasutaja Explorer; 29 March 2010, 19:00.

Comment

Kui komplekteerida siis teeks 5.0 hoopis.
        Kõige rohkem pappi esikõllidele ikka siis kesk ja siis surround.
        Klipschi'i suht kiidetakse.
        Kuna neil suht hea tundlikkus ka siis isegi suht kehv kodukino resiiver peaks nad käima panema ja surroundikad esmapilgul tunduvad ka asjalikud. Ja puhtalt sellepärast julgeks ka soovitada.
        link kah http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=923

Comment

Olin ise mõned päevad tagasi sama valiku ees, jäin sellise komplekti juurde:
          Wharfedale diamond seeriast
          rear 10.2
          front 10.5
          center 10.CM
          sub SW150

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
            Kui komplekteerida siis teeks 5.0 hoopis.
            Kõige rohkem pappi esikõllidele ikka siis kesk ja siis surround.
            Klipschi'i suht kiidetakse.
            Kuna neil suht hea tundlikkus ka siis isegi suht kehv kodukino resiiver peaks nad käima panema ja surroundikad esmapilgul tunduvad ka asjalikud. Ja puhtalt sellepärast julgeks ka soovitada.
            link kah http://www.audiocenter.ee/?op=body&id=923
            Tänan vastuse eest. Ja milliseid konkreetselt soovitad selle eelarve piires ?
            Kas sellel võimendil on võimalik SW kanal välja lülitada et suunaks bassi esikõlaritesse ?

Comment

SW saab küll vist kõigil tänapäevastel ressidel välja lülitada ja seega ümber suunata, kindlasti ka sellel mudelil.
              Mõttekas oleks lihtsalt minna oma silmaga kaema ja kõrvaga kuulama Heli on paljuski maitseküsimus - milline tämber meeldib, iga kast teeb erinevat kõla.
              Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
              Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Ideaalne oleks kui kõlar esitaks heli nii nagu see stuudios tehti, omapoolset kõla lisamata - või olen ma valel teel ?

Comment

oled õigel teel, aga selle eelarvega jääd küll kaunis hätta.
                  Siiski on asi maites ja ka mine kuula proovi natsa, seda on vaja.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
                    oled õigel teel, aga selle eelarvega jääd küll kaunis hätta.
                    Siiski on asi maites ja ka mine kuula proovi natsa, seda on vaja.
                    Kas audiocentris on kogu valik kohapeal olemas?
                    Sõber tümaka austaja ei ole aga bass võiks ikkagi veenev olla.

Comment

"Ideaalsed kõlarid" ja 15k eest 6 kasti ... need 2 ei käi kuidagi kokku.
                      Kui põhiliselt stereokuulamine siis soovitaks põhisumma ikkagi (näiteks ~11k) esikõlaritele ning ülejäänu kolmele surroundikale.
                      (Kuna Yama ress on suht odav siis järgmise sammuna, ehk korralik stereovõim esikõlareid toitma.)
                      -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt Vaata postitust
                        "Ideaalsed kõlarid" ja 15k eest 6 kasti ... need 2 ei käi kuidagi kokku.
                        Kui põhiliselt stereokuulamine siis soovitaks põhisumma ikkagi (näiteks ~11k) esikõlaritele ning ülejäänu kolmele surroundikale.
                        (Kuna Yama ress on suht odav siis järgmise sammuna, ehk korralik stereovõim esikõlareid toitma.)
                        Ma kardan ise ka et selle summa eest mingit high endi ei saavuta aga tahaks parimat selle eelarve piires, kui see läheb natuke üle ja vahe kvaliteedis on märgatav siis käib ta selle summa ka välja - tegemist ju ikkagi pikaajalise investeeringuga.
                        Põhirõhk peaks kindlasti minema esikõlaritele.
                        Minu arvates on siin väga pädev seltskond koos - soovitage julgelt, sõber loeb seda teemat ja teeb järeldused.
                        Pole ju mõtet lihtsalt raha tuulde loopida, ostes ülehaibitud kaupa.

Comment

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...õlarid-(hõbe) Esikõlariteks, mina, läheks vaataks selliseid asju! Kesk ja tagakõlarid ei oma erilist tähtsust, millised just on. Heco sobiks küll. Subbaka jätaks hoopiski ära.
                          viimati muutis kasutaja humax; 30 March 2010, 09:12.

Comment

Kui nüüd õieti aru saan, siis su sõbral ei ole varem sellist kõlaritega helisüsteemi olnud ja ta ei tea päris täpselt, kuidas see üldse kokku mängib ja heli välja annab.
                            Kui raha muidugi on piisavalt võib poodi minna ja osta mis pähe tuleb, kuid praegusel juhul mina teeks küll nii, et vaataks rahumeeles näiteks neid kasutatud audeseid vms ja lisaks ka mingeid satelliite ja keskkõlarit. Kui kogemus tekkinud ja soov asja paisutada ning paremaks teha, saab selle mõstliku hinnaga ostetud asja veel ka mõistliku raha eest maha müüa ja järgmisi vaadata.

Ja supakast niipalju et seda mõtet ma küll päris maha ei mataks. Mina vaatan näiteks filme rohkem kui muusikat kuulan ja kasutan ka supakat (kuigi suht maha keeratud), sest filmidele on siiski sisse kirjutatud ka selle kanali jaoks eralid heli ja mina lasen sellel ka sealt tulla.
                            Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                            Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Audes 134 (esi)
                              Audes CS-015 (kesk)
                              Audes 305 (taga)
                              Audes SW-U2 (8" 120W sub)
                              ------------
                              11500.-

134 on hõbedad: http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...õlarid-(hõbe ,
                              aga võimalik värvida neid pro värvikojas, must matt = 1000Kr/paar.

PS kui on huvi.

Comment

Working...
                              X