Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi ostmine kõlaritele ja auto subwooferile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi ostmine kõlaritele ja auto subwooferile

tere, Oleks vaja abi teadmaks millist ja kui võimast võimendit osta tubaseks kasutamiseks 600w nominaal/1200w MAX 12" subwoofrile ja 2x 300w 3 ribalistele kõlaritele? praegu on automaki taga (ilma võimuta) ja kõlarid annavad ilusti heli aga supakas jääb nõrgaks...

Vs: Mure...

reeglitega tutvusid enne postitamist? Pealkiri vale. Aga see väike apsakas. SUUREM apsakas on autoelementide tuppa toomine. võimus pole viga, elemendis on. teadagi auto võimendab bassisagedusi, seega ehitatakase autoelemendid põhimõttel, et bassisagedused oleksid võimalikult lineaarsed(ühel joonel). Selleks nö "häälestatakse" element kõrgemale bassisagedusele, mida inimkõrv peab vabas õhus "normaalseks" võrreldes teistega sagedustega. Autoelement ei tööta toas, liiga suur koonuse liikumine ja vähene bassiotsa häälestus.

ma isegi ei küsi, palju raha sa selle alla panid, kuna see summa jääb niikuinii 3-5 korda väiksemaks nö "õigest" toa stereosüsteemist.
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Nagu eelpool mainitud, autoaudio autosse, tubasesse kasutusse tuleks ikkagi osta muu tehnika. Loomulikult saab kõike teha, aga milleks seda jama vaja. Kui on auto olemas, siis liiguta need asjad sinna sisse, kui pole siis mina arvan et targem oleks asjad maha müüa ja osta koduaudioks mõeldud subwoofer, kõlarid ja võimendi. Vatte on sul igatahes kilodega võtta, vaadates neid vahvaid andmeid.

Comment

NO selge, aga kui ma need autosse liigutan siis on mul siiski vaja ju ka võimendi osta? Küsimus ongi pigem selles et kui võimsat mul seda vaja oleks? Mul on sõbral samuti auto subwoofer(sama võimas) tubases kasutuses ja tal on ressiiver ka vahel. Vaatan et ressiivrite ja võimendite võimsused ja hinnad ääretult kõikuvad. Valikut on raske teha sellepärast palun ka abi. Ehk keegi targem kui mina oskaks soovitada?

Comment

nüüd läks juba õigemaks jutt. Kui autosse tahad liigutada asja, siis tahaks teada, mis elemendiga tegu, tootja ja mudel. alles siis saab ka võimu soovitada.
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
          X