Teade

Collapse
No announcement yet.

Filter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Filter

Oleks vaja kõlaritele filter valmistada.
    Et siis madalad helid läheksid ühte kohta ja kõrged teise.
    Oskab keegi midagi soovitada ja ka ehk skeemi anda.

tõmba ükskõik milline kastiarvutusproge, seal on sees ka filtri arvutus, valid ainult mitmendat järku filtrit ja mis sagedustelt krossida tahad, annab skeemi ja elementide väärtused.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Pole asjaga varem tegelenud äkki soovitad mõnda?

Comment

WinISD (www.linearteam.org) halb, sest saad arvutada ainult 2-ribalist ja kuni 2.järku filtrit.

Sõber kasutab Bassbox Pro-d, ise pole näind, aga tema kiidab, kust saab, ei tea.

Siis oli mul kunagi JBL Speakershop, vist oli selline nimi, kuskilt JBLi kodukalt leidsin, oli ka päris hea, palju filtrite variante oli selles.

Winspeakerz on ka päris hea, aga tasuline.

Äkki räägid ka teistele, mida ehitad?
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

siis küsiks vahele, et kuidas pooli induktiivsust arvutada kui ise teha
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

katsu leida mingi raadiotest või nende remondist rääkiv raamat,seal on ikka kirjas.kirjanduse aastakäik pole eriti oluline,poolid ja induktiivsused on samadaga kui Sa mingi skeemi kuskilt oled saanud,siis seal tavaliselt on ikka poolikerimisest kah mõni sõna juttu.
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

no milles küsimus. kui kodus olemas raamat nimega Raadiolülitused autor Mait Abo või Agu siis ei ole mingit küsimust, seal on tervelt 15 lehekülge filtritest juttu. seal räägib kui paks peab olema traat, mitu keerdu, pooli aluse läbimõõt jne......olen selle juhendi järgi mis seal oli teinud töötava kolmeribalise filtripoisi

ise soovitaksin veel seda: http://www.akustika.ee/impact/k9.html

Comment

mingi kala ei näe seda adret :-[

Comment

see teema on lihtsalt nii vana... lingid ka aegunud...
                  Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                  www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

kas viga on minus vai ma ei leia mitte üheski proges 3-way kõlari jaoks x-over arvutamisvarianti. bassbox 6 pro nõuab x-over pro'd, mida mul kuskilt leida pole õnnestunud(kuigi ei peagi õnnestuma sest asi tasuline  ;D)... aaga  leidsin mingi DOS-i proge PASSIVE CROSSOVERS http://radiosvalka.narod.ru/soft/pxo.rar, väga tuus paistab olema saab kuni 3way ja 4ndat järku.

Comment

kui head filtrit sul vaja on...võin S-90'se oma pakkuda, kui huvi on...

Comment

otsin heli filtri skeemi mis kannataks välja vähemalt 500 w
                        ja oleks kahe sageduline st. et bass oleks ühes kanalis ja
                        lairiba kõlarile tuleks ülejäänd sagedused välja arvatud bass.
                        äkki keegi oskab anda slist skeemi :-/

Comment

Proovi alustada selle lehega ja kui sul on seal arvutatud, siis filri pooli tegemisel on abiks see leht

Comment

äkki keegi viitsib seletada, mis need järgud filtrites tähendavad!? mida rohkem seda uhkem?

Comment

Seda paremini ja puhtamalt peaks filtreerima erinevaid sagedusi välja vist ;D

Comment

Working...
                              X