Probleem seisneb selles , et kuskil sügise lõpus sai ostetud endale Logitech Z-2300 arvuti kõlarid . Noh , kuigi see on nüüd 400w max , eelnevast 40w võimsam , on sellega probleem : see on nii elektri tundlik . Sai hangitud ka UPS seade 1000w , aga kui korteri peal tuli sisse/välja lülitada kõik siuke prõks , varasemalt ilma UPS'ita oli hullem . Mis on huvitav , et vahepeal oli UPSi taga Telekas ( 150 w ) , Kõlarid ( 400w ) ja veel ka modem ja digiboks . Mis on huvitav et peale toas mööbeltamist ja juhtmete ümber paigutamist , hakkas see hullem prõksumine uuesti peale . Kuigi ei saa aru , et miks see on hullem kui pole enam neid varasemaid elektroonika seadeid taga . Mida teha ? EE klienditeeninuds soovitas kontakteeruda majaühistuga , ja tolle elektrimehega . Ja sai ka täna vaadatud korra elektrikappi . Päris huvitavat leidis sealt , osad kaitsmed olid üldse maha lõigatud ja lebasid kapi põhjas . Ja kuna kapp pole lukustatud saab pm igaüks kallal käia . Kas lasta lihtsalt elektrikul vaadata elektri kappi ja äärmisel juhul vaadata kõik korteri sisesed pistiku pesad üle . Sest aasta tagasi oli remont . Tänan .
Teade
Collapse
No announcement yet.
Arvuti kõlaritega probleem
Collapse
X
-
Vs: Arvuti kõlaritega probleem
No üks kord poes soovitati : osta oleks mõtekas UPS , vanasti küsisin ka foorumis , kõik algselt soovitasid osta mul UPSi , ostsin ära , noh algul töötas väga hästi . See prõksumine leevendus , aga oli kuulda väheselt, kuigi peale seda juhtme ümbepaigutamist on sama probleem tagasi . No seda ma mõtlesin ka täna päeval : kõlari kapis on kaitsmed maas , see et ma noor olen ei tähenda et ma ei jaga audiot ja elektroonikat, ja kohe oli midagi kahtlast, esiteks seal kapis olid pooled juhtmed näsitud , kõikjalt tulid mingit X moodi välja juhtmed , osad polnud kuskil ühenduses , ja kaitsme plaat vms seal ka pole oli väga tolmune , nagu aastast 95 . Ja no soovituslik vist preagu oleks ainult elektrik kutsuda .
Comment
Comment