Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti kõlaritega probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Arvuti kõlaritega probleem

    Probleem seisneb selles , et kuskil sügise lõpus sai ostetud endale Logitech Z-2300 arvuti kõlarid . Noh , kuigi see on nüüd 400w max , eelnevast 40w võimsam , on sellega probleem : see on nii elektri tundlik . Sai hangitud ka UPS seade 1000w , aga kui korteri peal tuli sisse/välja lülitada kõik siuke prõks , varasemalt ilma UPS'ita oli hullem . Mis on huvitav , et vahepeal oli UPSi taga Telekas ( 150 w ) , Kõlarid ( 400w ) ja veel ka modem ja digiboks . Mis on huvitav et peale toas mööbeltamist ja juhtmete ümber paigutamist , hakkas see hullem prõksumine uuesti peale . Kuigi ei saa aru , et miks see on hullem kui pole enam neid varasemaid elektroonika seadeid taga . Mida teha ? EE klienditeeninuds soovitas kontakteeruda majaühistuga , ja tolle elektrimehega . Ja sai ka täna vaadatud korra elektrikappi . Päris huvitavat leidis sealt , osad kaitsmed olid üldse maha lõigatud ja lebasid kapi põhjas . Ja kuna kapp pole lukustatud saab pm igaüks kallal käia . Kas lasta lihtsalt elektrikul vaadata elektri kappi ja äärmisel juhul vaadata kõik korteri sisesed pistiku pesad üle . Sest aasta tagasi oli remont . Tänan .

    #2
    Vs: Arvuti kõlaritega probleem

    Kui juba keegi on kaitsmed seal ära kiskunud ja omaloomingut teinud, siis tuleks kindlasti elektrik kohale kutsuda!

    Kõlari põksumist saaks leevendada võimu toitesse lisakondede lisamine..peaks leevendama natuke..

    Comment


      #3
      Vs: Arvuti kõlaritega probleem

      No üks kord poes soovitati : osta oleks mõtekas UPS , vanasti küsisin ka foorumis , kõik algselt soovitasid osta mul UPSi , ostsin ära , noh algul töötas väga hästi . See prõksumine leevendus , aga oli kuulda väheselt, kuigi peale seda juhtme ümbepaigutamist on sama probleem tagasi . No seda ma mõtlesin ka täna päeval : kõlari kapis on kaitsmed maas , see et ma noor olen ei tähenda et ma ei jaga audiot ja elektroonikat, ja kohe oli midagi kahtlast, esiteks seal kapis olid pooled juhtmed näsitud , kõikjalt tulid mingit X moodi välja juhtmed , osad polnud kuskil ühenduses , ja kaitsme plaat vms seal ka pole oli väga tolmune , nagu aastast 95 . Ja no soovituslik vist preagu oleks ainult elektrik kutsuda .

      Comment


        #4
        Vs: Arvuti kõlaritega probleem

        Tõmba UPS seinast välja ja jäta võimendi akuga tööle. See paar minutit peaks UPS suutma iseseisvalt töötada, kui kontrollid. Kas siis kah prõksumisi kuulda on?
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment


          #5
          Vs: Arvuti kõlaritega probleem

          ee . Arvuti kõlaritel pole omast arust akut . Noh igatahes kui ma võtan UPS seinast ja jätan z-2300 niisama vooluvõrku on prõksumine hullem ilma UPSita

          Comment


            #6
            Vs: Arvuti kõlaritega probleem

            Aku on UPS-il mitte kõlaritel.
            Tõmba UPS seinast ja jäta kõlarid UPS-i külge, siis proovi!

            Comment


              #7
              Vs: Arvuti kõlaritega probleem

              Olen kusjuures varem proovinud : mis juhtub : UPS läheb ka võrgust välja , tegelt peaks jääma veel tööle mu oma kuskil 30minti , noh siis on jäänud kui ükskord vool oli ära aga ei saa katsetada : UPS lülitab end välja

              Comment

              Working...
              X