Palun teie arvamust kummad paremad on?
Teade
Collapse
No announcement yet.
estonia 35ac-021 vs 35ac 201
Collapse
X
-
Vs: estonia 35ac-021 vs 35ac 201
Kesk ja kõrgsagedus estonial peajagu parem. Kuid öelda üheselt milline kõlar on parem on eriti raske, kui ei tea mida eelistatakse muusika kuulamisel ja mida peetakse oluliseks. Tahad rohkem matsu ja sind ei huvita vokaali osa vali radiotehnika, kui tahad natukene süvenenult nautida detaile ja imetleda heli võlu siis vali estonia, ei ole ideaalne variant, kuid nendest kahest kindlasti sobilikum. Näiteks minul on muusika nautimiseks üks komplekt ja helirõhu tundmiseks(nautimiseks) teine komplekt, mõlemad on head omas konkreetses olukorras - tähtis on millised on ootused...
-
Meil oli see siin mitte väga ammu just jutuks - http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...õi-35ac-021-1Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
See pole päris sama teema.... 35ac-201 millest räägin näeb välja selline
oli üks selline kõlar, sai lolli peaga maha müüdud, nüüd ostsin palju kiidetud 35ac-021, minu meelest jääb see ikka tunduvalt maha ac35-201-st. Heli tugevus, 021 väga lahja bass võrreldes 201-ga. Kvaliteedi suhtes ei oska väga sõna võtta kuna elevant kõrvapeale astunud.
Comment
-
eheheh, minu omal oli bass väga väga hea, parem kui mingitel subwoofritel, lõhkus isegi ühe maja klaasi ära ac35-021 ei suuda klaasi värisemagi panna bass tunduvalt lahjem. Minu arvamus et 021 kõrged helid karjuvad suht üle, mul võimu pealt keeratud bass peagu max ja kõrghelid peaagu min siis normaalne heli. Muidu kui asetada bassi nupp ja kõrghelide nupp keskmisee asendisse, siis kisavad kõrghelid väga üle. Võibolla asi ka võimus.
Comment
-
Esmalt postitatud kristo06 poolt Vaata postitustVõibolla asi ka võimus.Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment
-
Sai kunagi ühte baari installeeritud 4 estoniat, kord üks baarmen pani muusika valjuks et väljas terrasil oleks tal hea kuulata, tagasi saali tulles aga märkas et pool vitriinide sisust oli vibratsiooniga põrandale kildudeks kukkunud (pokaalid, klaasid, mõni poolik väiksem pudel jne).
Ülaltooduga sai hakkama ümbertehtud UM50.
Kaldun arvama et asi on tõesti nii võimendis kui kuulaja harjumustes kinni, rohkemat ei ole mõtet kommentaarida... wer1 ütles juba piisavalt.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
Comment