Teade

Collapse
No announcement yet.

PA kõlarid ei tööta nagu peaks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    PA kõlarid ei tööta nagu peaks

    Kas on võimalik süsteemi püstipanekul teha mõni totaalne viga, et kõlarid ei anna oma võimsust korralikult välja. Ei ole küll mina neid sättinud üles( üks "kohalik helimees") aga tema jutu järgi on kõik viimasepeal ja nii peabki olema. Komplekt on küllalt korralik, niiet peaks väljas kaa korraliku mürtsu tegema. (RCF komplekt 2x ART725A ja 2x 1kW subakad, ehk ulbes 3kW kokku siis) See heli mis sealt välja tuli oli lausa jube. Kui ansambel esines ja laulja laulis siis kõrgsagedus rängalt peksis üle. Kogu aeg kragises kui natuke kõvem koht oli. Helipult mis oli kasutuses peksis kah natuke punase peale aga sellist 3kW võimsusest nagu polnud haisugi. Nagi keegi oleks autouksed lahti teinud ja taga oleks 500w subakas Sellele helivennale ei tohi mitte midagi vastu öelda ega küsida mitte midagi. Äkki on kellegil ideid, mis võib paigast ära olla. Või ongi siis 3kW PA audio nii lahja? Vaevalt. db kah väga palju ei saanud olla kuna kõlarite ees sai ilusti rääkida omavahel juttu.

    #2
    Vs: PA kõlarid ei tööta nagu peaks

    oli just kogemus jaanitulel..

    2x JBL 3 ribalised passiiv kastid ..koos rcf aktiiv woofritega
    JBL toitis miskine the t.amp ta 1400 ja monitore 2 tesla võimu..pluss veel kitarril tesla kombo..

    ja ei ütle et lahjaks jäi..

    samal ööl kui bänd lahkus sai teise komplektiga edasi tehtud..kus peaks võimsust rohkem olema..aga näe ei tulnud seda nö powerit mis bändil oli..
    teise komplekti kuulus..2x18" beyma woofrit..kummalegi 600w..(võimendiks carlsbro vanakooli mürakas)..ja kesksageduses ja kõrgete tarbeks 2x15" lairiba..koos kõrgetega..(võimuks interm i toodetud PA võim 300w kanalisse )
    muidugi woofritel häda selles et rattad alla kruvitud..

    polegi asi nii w või kw ...rohkem jääb asi mehe taha kes tehnika muretseb ja need üles säeb..

    Comment


      #3
      Vs: PA kõlarid ei tööta nagu peaks

      Kui see kuidagi võimalik saab olla konkreetse tehnikaga, siis äkki kõlarite faseeritus on õnnestunud valesti ühendada. Või paigutus uskumatult ebaõnnestunud. Samas, no kui bändil kõrged kriiskasid rämedalt, siis helimees ikka kurt tõenäoliselt.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

      Comment

      Working...
      X