Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha k6larid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha k6larid

Soetasin endale kunagi yamaha ns10 stuudiok6llid..

Tweeterid ei n2i enam t66tavat..
    Viicite m6ned n6uanded anda milles v6ib probleem olla?
    Kas need filtrite asjad v6ivad l2bi minna, v6i tweeter

ise v2ga suur elektroonik pole ja kui keegi sooviks sellele pilgu peale heita v6i kolvi kylge panna siis mail:
    technobass@phibbs.com

Anna kõllide täpsemad andmed ka ja räägi mis sa nendega tegid, et teised kohe esimesel päeval peese läxid.

Comment

no nad ei l2ind kohe esmasel p2eval peese vaid ikka t6sise stuudio t66 tagaj2rjel;]

ma pyydsin netist inffi otsida ja eriti ei leidnud,
      mudel on NS10

madalad k6llid ja tweeter on m6lemad mingid yamaha omad:
      L.F: JA1801 H.F: JA0518A

leidsin netis mingisuguse skeemi, et kuidas asja modifitseerida paremaks, aa see ka k6ik mis ma tean selle kohta:
      http://www.dillonacoustics.com/Loudspeaker...amaha_XOYA1.htm

yamaha ise vist seda mudelit enam edasi ei tooda nagu ma aru sain ja nende sait ei paku kahh v2himatki infot selle kohta

Comment

Võta kõlli kast lahti ja proovi tweeterile otse signaal peale anda. (otse, mitte läbi filtri) kui ikka ei tööta siis tweeter ise läbi.

Comment

jep, v6ib proovida, on see ikka safe nii teha (ma ei ole asjaga v2ga h2sti kursis) igaksjuhuks kysin

Comment

on ikka.proovi algul muidugi vaixe volüümiga.
            Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
            Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Kõige tõenäolisem et need juhtmed/traadid mis on korpuse ja membraani vahel on oma aja ära elanud. Kui kõlar töötab liiguvad nad ju kuni 20000 korda sekundi jooksul ja lõpuks lähevad lihtsalt pooleks. Olen sellise veaga valjukaid palju ellu äratanud. Kui aga valjukal kinnine korpus, siis tuleb lihtsalt ära visata ja uus osta. Korralik pieso tweeter (95db/W/m) maksab Tallinnas 25 eesti raha. Sellele ei ole isegi filtrit vaja tuleb ainult temaga jadamisi üks tak panna 33 oomi 10W Vaata siit http://www.velleman.be LOUDSPEAKERS & PA SYSTEMS > PIEZO HI-FI TWEETERS. Eestis esindab neid www.ronex.ee
              Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

yhendasin lahti, ja otse v6imukylge yhendatuna ei tulnd sealt piuksugi. st et viga siis ikka selles, aa seda vist niinaljalt ei remondi? v6i on see v6imalik? traadid mis membraani kylge l2hevad tunduvad l2bi kaitsev6re korralikud aga see tweeter ise on vist nii ehitatud et lahtimonteerida suht raske (v2hemalt minul)
                peab jahh kuskilt uued soetama siis.
                thnx igal juhul abi eest!
                tean et probleem on v2hemalt nyyd selles.
                Huvitav kui tellida Elfa'st Tweeter'id TW025A16 asemele, kas siis k6ik sujuks.

Comment

aa kuidas ma saan teada et kas mu tweeterid olid 8 oomi?

Comment

aa kuidas ma saan teada et kas mu tweeterid olid 8 oomi?
                    Selle jaoks on riistapuu mille nimi on tester 8)
                    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Huvitav kui tellida Elfa'st Tweeter'id TW025A16 asemele, kas siis k6ik sujuks

NEED MAKSAVAD JU 700 KROONI!!! MINGI RIKKUR OLED VÕI ??? LOE MIDA MA KIRJUTASIN - 25 KROONI ON SELLEKS VAJA ST 50 KROONI PAAR

Comment

50 kroonised tweeterid ongi "tweeterid", mingit normaalset heli sealt ei tule. Milles probleem, otsi netist Yamaha NS10 kõllide kohta infot ja telli täpselt sama tüüpi kõrgete element. Suvaline tweeter ei sobi filtriga ja rikub helipildi lihtsalt ära.

Comment

Ei hakka edasi vaidlema eks igaüks ise teab mida tahab. Mul sellised kodus mängivad ja ei saa küll millegi üle kurta. Pealegi nagu sai kirjutatud NEILE POLE VAJA MINGIT FILTRIT

Comment

okei, t2nud k6igile sain siit ideid mida edasi teha! 8)

Comment

NS10 puhul tegemist ju stuudiomonitoridega, sinna suvalist, eriti piezo, tweeterit sisse toppida vist suht mõttetu tegevus. NS10-tel oli veel see kurikuulus viga, et kõrged olla liiga esiletoodud, mingites erialaajakirjades tehti isegi katseid, et millist sorti wc-paber tweeteri ette kleebituna annab kõige loomutruuma soundi. Ca. aasta tagasi oli igatahes Stanfordis NS10 kõrgete elemente müüa, kuigi hind, mälu järgi mingi 1000,- per tk, kirves muidugi.

Comment

Working...
                              X