Teade

Collapse
No announcement yet.

dont try this at your place :P

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See vist päris tavaline paber ei olnud.
    transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Õnneks minul puudub kass, see on kõlaritele tervislik.
      Samas on minul rott, see on kahjulik nii kõlaritele kui kaablitele.

Comment

kumb variant sinu puhul selle heliga esile kerkis ?
        kris@andmevoog.eu

Comment

no mul kass on spets kõllide lõhkuja .... paar aastat tagasi langetas päris korraliku kasti peale suure lillepoti ;D pealmine osa kõlarist oli mõnusalt juppex.
          kris@andmevoog.eu

Comment

No kuulge, tweetrid ei ole nii kallid, et nendele peaks hakkama uusi membraane tegema, elusees ei usu, et keegi suudab parema heli sealt välja võluda.
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

seda kyll jah .... aga lihtsalt huvi pärast proovix, vanaga pole nagunii midagi peale hakata ..... mingit soundi tegi veel igatahes ;D
              kris@andmevoog.eu

Comment

Esiteks see 200 W on MAX võimsus, teiseks on see terve komplekti ehk paari peale võimsus - 100W/per kõlar. Nominaalne on minu arust 30 W - RMS.
                Ja ega see tundlikkus pea tasakaalus olema - mina panin neid Audese 70W81 ja 75W87 woofritega kokku ja tulemus oli väga hea - kõrged väga puhtad.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

A.. kui purux membraan ikkagi on? Kleebi pragudele kalka peale.
                  Muide, kassi peletamiseks on espegiaalne segu, vist CatNip : Mõjub,aga peab tihti uuendama. Lisax võid loomale pihustist natca vett peale lasta. Järgmine kord piisab pudeli näitamisest ja ta lidub ise, kõht vastu maad minema. Haiguste ravi - proovitud Hea veel selle poolest, et siis ta ei seosta halba kohtlemist sinu isikuga.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma vaatan et teil siin koduloomade ja muude närilistega tükk tegemist... 8)
                    Hea et mul kumbagi pole
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Nojah, aga nad on ju sellised toredad, ei hakka kunagi igav ;D
                      Liimiks arvan, et äkki kummiliim sobib - ta jääb elastne ???
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tegemist ju nende näriliste ja kasslastega on jah.
                        Mis puutub aga kõlarisse suutsin ma sealt parema heli välja võluda ainult hetkeks, siis oli juba tavaline ja, siis tiba kehvem, siis päris hull ja lõpuks ~ normaalne.

Comment

Väike lootus ehk on mingit häält saada, kui on olemas kummist vms membraani äär, seda ikka paberist korralikult ei voldi. Või on siin mõni eriline osavnäpp?
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ma kipun arvama, et Madisel on õigus ja kõige targem on uus element osta. Samas - vana peal saad katsetada ja kust need kogemused ikka tulevad. Hullemax ju enam minna ei saa. Nii et anna tuld!
                            He, hee ja ikka veel kassidest - osta mingi superkallis diivan ja loomake hakkab kohe seda kraapima ning su kõllid saavad rahu ;D
                            Sorri, kaldusin vist teemast kõrvale :-[

Comment

mu diivaniga/tega on ta juba 1:0 teind. a muidu ma ise olen ikka rämeda tymmi peal väljas. kas need audese 75W87 kannatavad mingit laxxu ka ?
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Aga muidugi!!!
                                Miks nad ei peaks? :

Comment

Working...
                                X