Teade

Collapse
No announcement yet.

dont try this at your place :P

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mu diivaniga/tega on ta juba 1:0 teind. a muidu ma ise olen ikka rämeda tymmi peal väljas. kas need audese 75W87 kannatavad mingit laxxu ka ?
    Heh, need 75w87 annavad 101 dB/1m välja, enne kui üle peksma hakkavad (kuskil 45-50 hz juures).
    Tahad laksu ehh? 8)
    2 tükki paralleelselt. 107 dB. Muide vaata mis kõige odavamalt saad. Kõik need 8" audesed ütlevad umbes samas kohas üle, aga 70w81 tahab eriti suurt kasti(min. 47l). Kaks sellist paralleelselt ja sul on 94l kast.

Comment

Mul selle teema kohta ka mõned küsimused:
      1)kas dixo tahab kõrgeid valjukaid, oleks pakkuda ruupor 1A-2(kontsertkõlarile) ja saaks ka S90 omi, mõlemad on kasutatud, kui töötavad korralikult...
      2)mis kontsrtvaljukaid sul endal veel on?
      3)..siis mis liimi kasutada membraani parandamisel-kontsrtvaljukas, kerge auk on sees.
      4)kus asub täpsemalt see narva mnt. pood, kus elemente pakutakse

...ÄITÄH

Comment

kus asub täpsemalt see narva mnt. pood, kus elemente pakutakse
        Narva mnt-l küll mingit poodi ei tea, aga äkki mõtled sa Sound&Light? See asub Raua tänaval.
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

101 db on täica pandav juba. 8)
          to rinx:
          1. äkki räägid hindadest ?
          2. aind see 12 " hetkel on ..... vahel oli minu kääs ka mingi 15"
          kris@andmevoog.eu

Comment

aga äkki oskab ülts ka midagi 75W104 kohta öelda. ntx: rõhku palju tekitab ?
            kris@andmevoog.eu

Comment

Igal juhul membraani äärega on "köh".
              See kes üritab minu soovituse järgi uut membraani teha, noh peab sellel ikka viitsimist ja tahet olema.'
              Tüütu töö.
              transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Rõhk rõhuks, aga vahetu kogemuse saad vaid kuulamiseg. Ja need Audese kastid ei olnud teps mitte kehvad - ühed mängivad kusagil baaris või mingis kohas sellises Tallinnas.
                Ja ega see 47 liitrit nüüd mingi megasuur kast kah ole, üpris tavaline kui vaadata üldse kõlareid...

Kõlari membraani parandamiseks sobib minu arust väga hästi PVA. Rebid ajalehest tükikesi ja liimid koha üle. Pärast võid veel membraani üle kah värvida kui tahad.
                Ja selle 75W104 kohta oskan niipalju öelda et mine kuula sellega tehtud kõlareid Renergis Tartu mnt. Sikupilli keskuse juures. Aga selleks pead Tallinnas olema :
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

47 liitrit? closed või vented ?
                  kui juba baaris mängivad siis vast hea kraam ka :
                  8" tollise kõlli kohta see siis ikke päris kõva laks 101 db :P
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Vented, ikka vented type!!!
                    Ma nagu kinnises kastis kõlareid ja subwoofereid olen teind väga vähe. Tavaliselt olen ikka kuidagi selle inveteri sinna monteerinud, läks selleks aega palju läks. Ja teisest küljest - bandbassi olen kah vähe teind, ei tasu minu arust kogu seda vaeva ja jama ära.
                    Parim ongi minu arust inveter kõlar.
                    Ahjaa, passiiv-radikaga ootab tegemist. Pole veel sobivaid elemente leidnud. Tahaks kõigepealt teha ühe kasti prooviks 2 10GD34-ga, millele 1 ühine passiivradiaator. Eks näis siis mis edasi saab. Aga mul pole veel neid 10GD34 olemaski.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Ah siinkohal küsikski: äkki kellegil on neid 10GD34 üle? Neid kasutati ka S30-tes.Teeks siis kaupa.

Comment

mis on selle toru m66tmed seal ? pikkus & diameeter ? (juhul kui keegi teab)
                        kas neid passiivkiirgureid ka eestis myyaxe, või lammutasid yhe 10gd lihcalt ära ?
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Ei mul passiivkiirguriks mõeldud hoopis suurema diameetriga membraan
                          Aga mille toru mõõtmeid sa mõtlesid? Ütle konkreetne mark ja äkki leian midagi.

Comment

101 db on täica pandav juba. 8)
                            Tegelikult ei nää asi NII roosiline välja:
                            Sa kuulad kodus muusikat noh keskmise tugevusega. Aparaat näitab, et keskmine helirõhk on 90dB. See on keskmine. Korralikul lindistusel on 15dB dünaamikat. See tähendab, et kõll peab laksu 105dB-ga mängima. 45W87 peab liikuma +-7.5mm (kui see laks juhuslikult 50Hz on ) et sihuke rõhk saada. Aga ta on võimeline ainult +-4.5mm. Üle peksma ta ka ei hakka, kuna kummilõdvik ja "spider"(jeesti keeles?) ei lase poolil nii kergesti magnetist väljuda.
                            Tulemus? Matsu jääb vähemaks. Mida kõvemaks keerad seda rohkem hakkab karjuma, kuid seda mõnusat läbi-keha-bassi nagu ei olekski.
                            aga äkki oskab ülts ka midagi 75W104 kohta öelda. ntx: rõhku palju tekitab ?
                            Sellega pole ka eriti paremat tulemust. Tal on see eelis, et mängib puhtamalt ja sügavamalt vaiksemalt kuulates. Kasti tahab ka üüratult suurt.
                            8" tollise kõlli kohta see siis ikke päris kõva laks 101 db
                            Ole mureta, 45w87-4, nelja oomine, mitte 8, näitab väga head tulemust. 50Hz juures suudab see lineaarselt 105.5 dB välja anda! Peaagu 2 korda rohkem kui teised 8"-sed . Tahab ka kuskil nati üle 20l kasti. Asja konks? Ta ei mängi nii sügavale nagu teised.(f3=42Hz)

Comment

Nii palju veel, et kaks 40W65 paralleelselt suudavad vähem häält teha kui 45w87-4! Korralikult tuunitult on bassi sügavus täpselt sama.

Comment

intz. tahax sellele nyyd ei saagi aru kas 75w87 v6i 45w87-e kasti m66te koos inverteri m66duga.
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X