Teade

Collapse
No announcement yet.

Tesla-ARM 9404(150W 4om)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

et sellest Teslast saaks sellise megahea asja äkki, kui leidub kinomehi seda ette võtma :P

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...329779;start=14
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

reedel üritan ära proovida mingi võimuga,et mis heli teeb..  

praegu on enda võimul taga.. eriti madalat bassi ei tee,aga sellisega teeks väikse peokese ära..

Comment

Aga, mis te arvate kas selline valjukas nagu 4A-32 (kasti monteerida) teeb paremat häält kui Tesla oma.Kas olete sellisest üldse midagi kuulnud, peaks olema 10''

Comment

10" teeb hulga vaiksemat häält kui 15"...

Comment

See 4A-32 on ju päris hea asi. Mats ei ole väga madal, kuid kisab kõvasti. Kõik on suhteline.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ega see teslagi si*alt lõuga... molotov bitch peale ja punn põhja ja ai kuis käras.. disko tunne tuli peale..

Comment

No kärada võib ta küll, aga kas ka kvaliteeti on .s.t , kas mängib hea heliga ka siis kui kasvõi "Meie mees " peal. Ma mõtlen kõlavat kesksagedust(inimese hääl), egas siis ainult matsust piisa...no nii arvan mina.

Comment

Selle Tesla sound on siuke vastikult "plekine", ei suuda paremat sõna välja mõelda. Kui ma nendega tegelesin, siis viskasin need orig.tweetrid välja, sest nendest nagunii pooled ei töötanud ja ostsin Sound&Lightist sinna mingid ruuporid sisse, marki enam ei mäleta, hind oli 700.-, aga seda ei mäleta, kas tükihind või mõlemad kokku, millegipärast on 700 meelde jäänud. Kui siis natuke EQ-t ka timmisin, oli asi juba päris kuulatav. Praegu on nad ühes koolis kasutusel aktuste läbiviimiseks, sinna kõlbavad küll. Aga selles mõttes on head riistad, et oma elu jooksul on nad üsna kõva vatti saanud, nii kaua kui mina mäletan, on nendega kogu aeg koolipidusid tehtud, alles siis, kui mina keskkoolis asja üle võtsin ja hakkasin pidude jaoks kõvemat tehnikat rentima, said Teslad pensionile
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

need teslad teevad sellist mürtsu.. mitte madalat.. disko-muusikat on ideaalne kuulata,aga sellist madala bassiga rocki kuulates hakkas halb....
                    kvaliteeti vast mingi vana kõll nagu ei toeta... kui ma selle kõlli sain oli ta hullu mürtsu saand,sest juhtmed olid sodid..

Comment

kui nüüd bassi testimisest lugudega rääkida, siis arvan, et osige üles näiteks Kazaast selline meeskond nagu 'A Tribe Called Quest' ja nende plaat 'The Love Movement' (endal CD olemas)
                      on selline hiphop teema, mõnus madal, näitab ülihästi kui madalale sub läheb, minu arvates on mul oma süsteem sellest kuuldenurgast hästi välja tulnud. Võrdluseks võtsin selle, mis tuli välja  mu YAMAHA natural sound deckist pioneeri klappidega kuulates, vaielge vastu kui midagi jama

:P võibolla on see üldse off-topic ???
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

prodigy molotov bitc-h on ka hea.. ma ise selle teslaga proovisin ära.. ja ega eriti madalale ei lähe..

Comment

Nojah ühest seisukohast saab nagu sellise võrreldava kuulamiselamuse erinavaid muusikastiile kuulates; teisest küljest eelistan generaatorit puht teaduslikel eesmärkidel.
                          Kuid jah on lugusid mis nagu rusikas silmaauku sobivad eriti just bassiotsa testimiseks. Ma ise kuulan Zucchero Ayscha`t. Või ntx Paul Oakenfoaldi Starry Eyes Surprised.

Aga keskmiste ja kõrgete koha pealt ei ole midagi paremat kui vana hea Dire Straits - Money For Nothing. Ettevaatust! Nii mõnigi mees, kaasaarvatud mina olen omal kõrgsagedustest ilma jäänud.
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ksl-il oli jutus üks põhimõtteline viga - kõlarite/audiosüsteemi testimine ja mp3 väilistavad teineteist. Testimiseks peaks ikka lugudes kõik sageduskomponendid olemas, olema, mp3 aga on oma olemuselt nagu on...

Comment

netis on originaal testimis lugusid ka olemas..
                              üks mis ma nägin oli sääne,et mingist sagedusest läks heli mingi sageduseni.. oli vist mingi 25hz-??

Comment

aga selleks ei pea sa ju lugu tõmbama, tõmba signaaligeneraator ja pane sweepima

Comment

Working...
                                X