Teade

Collapse
No announcement yet.

Aidake kõlarit valida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Aidake kõlarit valida

Tervitus kõikidele.

Oleks plaanis kõlarid soetada aga kahjuks ei leia sobivaid. Siinsed mehed, kui asjatundjad, äkki aitate hädast välja ja soovitaksite midagi. Tahaks selliseid kus vähemalt 10" element sees oleks. Suuremad on ka tere tulnud aga seda ei tea kas nendele hammas hakkab.

Leidsin sellised kõlarid, te kiitke ja laitke. Tunduvad suht normaalsed, ikkagi 2 10" bass elementi sees. Hind peaks ka kuskil 4000.- ringis olema. Äkki keegi teab, kes neid müüb või tuleb hoopis tellida.

http://www.proson.se/proson/proson.php?men...rosontwin1000nv
    B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5

Võtad plaadi oma lemmikmuusikaga, lähed poodi ja hakkad kuulama. Millised kõlarid kõige rohkem meeldivad, need võtad ära.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Nu nii päris ei saa. Kudagi nigelad on need seal. Ma tahaks ikka bassi tunda.

Comment

Et misasjad need nigelad on? Kui oled Tallinna inimene, astu läbi HiFi klubist, Lefkanist, Renerkist, Noorde tehnikusse võid ka vaadata, aga ma kahtlen kas neil seal midagi head on.

Comment

Nujah selle nigelaga pingutasin nats üle. HiFi klubist ja Lefkanist olen kuunud, kuid Renerkist ja Noorde tehnikust ei tea suur midagi, elan Tartus ju. Aga äkki soovitaksid midagi, mis oleks taskukohane. Raha on 4000.- ringis. Kas sa sellest Prosonist osgad midagi rääkida.  

Comment

külasta seda linki ja vaata kas meeldivad. hind tundub küll soodne. http://www.hot.ee/westbalt/

Comment

külasta seda linki ja vaata kas meeldivad. hind tundub küll soodne. http://www.hot.ee/westbalt/
              Kuule ole tänatud, päris asjalikke kaste leidub, hind ka eriti krõbe pole.....

Comment

Kui vaatata selle kodukat siis tundub, et tegu on klubi tehnikaga.....mmmmmm mul üks vahe oli kodus Yorkwille kaks 15" kõlarit 300W. Tampis küll aga seda õiget 25Hz bassi polnud(vanem mudel vist). Nendel 15" on kenasti öeldud et võtab 20Hz välja aga kas ikka on nii. Või olla oli see loll küsimus. Kas keegi nendega kokku on puutunud..... Huvitav kuda need nii odavad on?

Comment

Mina oma tagasihoidliku arvamusega julgeks öelda, et need kastid seal on nagu on, soundi poolest ei jõua nad neile Yorkwilleidele lähedalegi...Mina võtaks ikkagi koju kodukõlarid ja klubisse klubikõlarid. Miks sulle S90 ei meeldi?

Comment

Miks sulle S90 ei meeldi?
                    Mul nende S-90 vastu pole tegelt midagi, head kõlarid, kuid tahaks nats mahlakamaid. Kus muidu neid müüakse. Lefkanis s-90 pole, kuid seal hakkas silma S-400, aga need on nats kallid. Enne ostaksin üleval pool pakutuid kõlle, saab nagu parem.

Comment

S90 saad vist ainult KB-st, aga sinna saad ntx Audese elemendid sisse ehitada, teevad natsa paremat soundi. Intz meil siin kompententne sel alal. Kui oled meistrimees, siis ee.audio newsgrupis kavatseb just üks seltskond välismaalt valjukaid tellima hakata et ehitada selline värk: http://www.geocities.com/diyproac25/ ja nad võtaks heameelega veel kedagi kampa, tuleb odavam. Niiet uuri sealt ka kui kasti viitsid ehitada.

Comment

Tänan.
                        Ma olen paar woofrit kokku klopsind aga need kastid küll õiged pole. Mis element sinna S-90 kõige paremini sobib. Äkki kõlbab isegi mingine 12". Mul peaks olema kaks King Audia 859-s10 elementi aga ei tea tehnilisi andmeid, kodukat ka nagu üles ei leia. Need praegust woofriteks.

Comment

Kuigi ma pole ise kunagi King Audio soundi kuulnud, julgen siiski oletada, et S90 bassikas teeb paremat häält kui ükskõik milline King Audio element.

Comment

Seda ma usun....... Ma sain need King Audia elemendid komisjoni kauplusest 300.- paar. Milline woofer Audeselt parim on. Tegelikult mida ma pean vaatama kui hakkan woofrit ostma. Ok diameetriga olen tuttav, samuti nende herdsidega aga sea on ju veel hunnik muid näitajaid nagu Qts, Vas(l), Fs(Hz), Xmas(mm), Qms, Qes, SPL(dB), Pe(W), Sd(cm^2). Mida need kõik tähendavad.  

Comment

minul on king audio woofer s90 kastis... heli on peris norm.. müdiseb küll,aga originaalsetel s90'l on see bass mahlakam..

Comment

Working...
                              X