Audeselt olen ise kõige rohkem 8" klassi omadest rahul 70W81ga, aga see 10" peaks veelgi parem olema. Üldiselt on nii et kui tahad mahlakat bassi siis tee omale hoopis 2 korralikku 2 ribalist põranda kõlarid - sellised tornid, ning üks aktiivne suppakas. Kinnitan et siis on sul mahlakat bassi küllaga. Nendes tornides kasuta ntx neidsamu 8" Audese elemente 70W81, aga subbari jaoks osta ntx mingi auotsubwoofer ja tee sinna aktiivne võimendi plokk juurde. Või osta see poest. Kunagi arvasin kah et kui sul on ikka kasvõi juba üks 10" elemendiga 3-ribaline kõlar(ntx S90), siis on super. Tulid uued ajad ja sain kuulata-katsuda igasugu erinevaid kõlareid. Siiamaani paremat kombinatsiooni kui 2 kõlarit + aktiivne subbakas pole veel leidnud. Mul sõber Renerkis, seal olen Audeseid testinud - parim oli Audes 035(037) + aktiivne Yamaha subbakas(väidetavalt 800 W RMS!, kuid ise ei usu et nii palju - element vaid 10". Korralikud kontserdi omad on kah 800 W, aga valjuka daimeeter 18 - 21,5 "!). See selleks. Ise pakuks siis et tee kõigepealt nende Audestega kastid valmis, siis osta omale ntx Kenwoodi või Spl-i subbakas ja tee sellele kast taha - saad vähemalt kasti kasutama hakata. Korja siis raha ja osta aktiivne võimendiplokk, kui ise sellist ehitust ette ei taha võtta. Usu mind -isetegemisrõõm on kõige parem + raha hoiad kõvasti kokku.
Ja nendest mida siin www.hot.ee/westbalt leheküljel pakutakse hoia eemale - puhas pask.
Ja nendest mida siin www.hot.ee/westbalt leheküljel pakutakse hoia eemale - puhas pask.
Comment