Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
No eila leidsin 2 kuulutust saacin mailid ja t2na pakuti siis ..... aga mul niske proble et saaks kaks halli s-90 woofrit 350.- ..... aga mul aind yhte vaja ja yx oli v2ixe m6lgiga ...... ja teex kellegiga koos diili kui keegi kerge m6lgiga k6lli tahtjat on. ??? ???
2 tykki 350.- ..... t88tama pidavat nad h2ste .... Tartus olen mina aga tolle venna asukohta veel uurib .... Intz äkki annad maili siis saaks ajada seda asju v2ljaspool foorumit kah ?
Aga mind ikkagi see akrüüliga mässamine uvitab ....
Ise kujutan seda ette umbes nii:
Lased väikse tilga seda akrüüli membraanile ja hõõrud sõrmega laiali.... Kui kogu membraan kaetud siis mingi siluva asjaga veel kõik ilusti sirgeks ajada.
Midagi sinnapoole ? ;D
No selleks on su oma näpp - kastad vee sisse ja siis siludki siledaks. Ega muud varianti polegi. Ega ta nüüd niimoodi hoobilt ära kah lahjendu - kannatab teine vett küll ja küll.
No mul oskusi juba on - mul vähemalt küll. Eks harjutamine teeb meistriks. Aga alküüdvärvid on nii 50...100 kandis. Neid muidugi paned pintsliga laiali - võib olla ei tule just nii peegelsile, aga jääb vähemalt tubli.
Comment