Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid lakke?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

päris hästi nad sobisid sinna lakke!! ise olen mõelnud,enda s90'st seinale panna,aga ei taha eriti,sest siis see väristab seina nii hullult ja naabritega saan ka praegu hästi läbi ;D.. aga see ketiga tehtud variant vist ei sega naabreid nii hullult,kui seinale pannes..

Comment

Plaan on riputada S90 kõlarid kettidega lakke. Vinklirauast pisike raam ümber, konks lakke ja kõlar keti otsa rippuma.
      Kas on keegi on midagi taolist teinud? Mis head/vead? Mida tuleks tähele panna?
      kle kui sa need kõllid lakke paned siis ei teki üldse head bassi efekti kõige parem kui on põrandal vaiba peal ja taga seinast 1meetri kaugusel proovi küll sa siis kuuled

Comment

No mina ennast naabrite ees küll ei ohverda.Põrand ja seinad värisegu nii kus jaksavad(peaasi,et kokku ei varise).Ma krudisin kah 90sele kruvid alla,et ei väriseks puha nii palju,aga keeran need vist tagasi välja.Kui põrand äriseb on ikka mõnus tunne.Suvel toppisin kõlle laualla ja igale poole kuhu vähegi andis.Kõik müdises nii kus jube,aga asjad kukkusid kapi pealt maha ja hiirekursoriga oli raske täpselt tometada.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Jaa see juba vana tõde, et bass on lauaall kuulatavam aga minul kaasnes sellega sellline asi, et alla 40hz siis enam helisid ei kuulnud.... Kui lauaalt välja siis myrises niimis kole.

No mina ennast naabrite ees küll ei ohverda.Põrand ja seinad värisegu nii kus jaksavad(peaasi,et kokku ei varise).
          No kui mina kuualks niimoodi siis naaber kirjutaks laulusõnu üles ;D
          kris@andmevoog.eu

Comment

kui mina kunagi suureks saan jaq oma maja muretsen, Otsin krundi kuhugi sohu v]i paksu metsa sisse.Seal saab mydistada palju tahan{kui ainult loomakaitse selga ei lenda.
            muusika on kuulamiseks

Comment

kui mina kunagi suureks saan jaq oma maja muretsen, Otsin krundi kuhugi sohu v]i paksu metsa sisse.Seal saab mydistada palju tahan{kui ainult loomakaitse selga ei lenda
              Usu mind, kui sa suureks saad, ei taha sa müristamist kuulata, vaid ostad omale väiksed kallid riiulikõlarid, lampvõimu ja kaifuutad tõelist muuskat Tõsiselt.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ma tahaks juba praegu lampvõimuga ja spets kõlaritega muusikat kuulata - paremat asja ei ole olemas.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

seda kardan tegelt ise kah(iseasi kas seda karta maksab).Tahaks kasvõi korraks kuulata korralikku H ENDI helitehnikat.Koralikkude kõrvaklappidega saab ka päris hea naudingu.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Tahaks kasvõi korraks kuulata korralikku H ENDI helitehnikat
                    Mine HiFi klubisse ja kuula, seal on sõbralik personal, aitavad nii nõu kui jõuga. Võta mõni lemmikplaat kaasa, soovitavalt originaal ja tõeliste pillidega tehtud, mingi trance'i mp3 ei anna mingit efekti. Neil on kohapeal ka plaate mida kuulata.
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Peab vist selle asja ära tegema.Kahjuks ei satu ma kuigi tihti Tallinna.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

Hi-Fi klubis mängib tihti jazz ja blues`i muusikat - vaat see on tõeline elamus!
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

tubli poiss et naabrite peale mõtled, aga mina keeraks need kõllid peapeale, et kesksagedused allpool ja bassikad laepool. ise olen kunagi installinud mingid keskuse kõlarid lakke ja mõne aja mõõdudes keerasin need tagurpidi. sellega mid ja ülemine ots läks palju paremaks. aga nii suurte kastidega kogemused puuduvad. kui viitsimist on siis võiksid ju proovida.

Comment

Veel parem oleks kõlarid aluste peale panna.
                            TFK Audio
                            #tfkaudio
                            http://www.facebook.com/tfkaudio/
                            http://tfkaudio.blogspot.com/
                            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Working...
                            X