Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ma täitsa usun jah. Mõtlesin et teen MDF-ist kasti. Aga point selles, et tollel asjal seal ple kasti mõõte ja parameetreidgi pole ??? ???. Ei mõista miskit mõõtu võtta siis. Ja filtrite koha pealt olen ka tumba.
Vaat need parameetrid on sellised asjad mis ainult kataloogis olemas. Seetõttu ongi kataloog nii tähtis. Ja filtrid iseenesest pole kuigi rasked - kui skeem olemas, siis ainult tee... Aga raha läheb korralikult.
seal monacor comis müüdi filtrite jaoks kah juppe, ilusasti valmis keritud poolid ja mingid spets konde. kõik saab sealt. aga muidu kas parem oleks võtta 5 sotti eest see monacori valjukas või radiotehnika s90 bassikas???
Tead ausalt öelda raske valik - S90ga olen tuttav, ag seda Monacori ma pole kuulnudki. Ega tegelikult see S90 nüüd halb variantki pole - kannatab bassi küll. Ja kui teha spets kastid, siis peaks saama päris korralikud nn diskokõlarid. Või peokõlarid, kuidas kellelegi.
Comment