on kellegil pakkuda majak valjukaid.Mingi 10w vist nom.Lairiba valjukad,topelt koonusega.Ilma kastita.Ostaks mingi 8 tykki 2ra.
Teade
Collapse
No announcement yet.
majak
Collapse
X
-
No neid valjukaid, 10GD36(K) ostaks isegi. Aga kahjuks ei ole pakkuda.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
-
mul on majak võim ja need kahekoonusega kõlarid.
Ülihea kvaliteediga heli, puhas ja selge. Kindel see et Hi-Fi klassi kuuluv, aga alla 100hz ei mängi. Mul on nyyd kaks võimu võiks nii teha et yks toidaks kõrgeid ja teine sobwooferit aga kuidas neid yhendada kas vahepealt tuleks signaali juhe kaheks jagada, siiis ju helikvaliteet kannatab.
Comment
-
Mul endalgi orig. majak kõlarid olemas, aga minu arust teevad nad küll väga sitta häält.kindlalrt kehvem kui S30 nt.Vlajukas muidu selline-läbimööt vast üle 1cm, lesleö väike ruupoosa, kummimansett on oranzikas???Kõrgeid nagu pole ollagi, loomulikult kasutasin neid vaid majaki taga...aga mujal pole proovinud.
Comment
-
kas vahepealt tuleks signaali juhe kaheks jagada, siiis ju helikvaliteet kannatabKui töötab - ära näpi! (A.Ots)
Comment
Comment